Ero Kuva Kilpailu ja Bikini kilpailuKuva Kilpailu vs Bikini Competition

Kansallinen Ruumiinrakenne komitea USA, Inc., tai NPC, on tytäryhtiö yhdysvaltojen Amerikan IFBB Professional League. Tämä liiga omistaa erilaisia ​​kehonrakennus kilpailuja, jotka ovat hyvin juhlittu ja tuettu monia. Monet ihmiset ovat omistaneet elämänsä siirtymistään tällaisia ​​kilpailuja, koska kuria ja koulutusta että se merkitsee. On olemassa erilaisia ​​kilpailuja liigassa, ja kaksi suosituinta olisi oltava luku kilpailua ja bikinit kilpailuun. Vuodesta ääniä sitä, näyttää siltä, ​​ei ole selkeää eroa kaksi kilpailua minkä vuoksi jotkut ihmiset on vaikea erottaa toisistaan. On parempi määritellä jokaisen kilpailun tietää, mitä tarkalleen suuret erot ovat näiden kahden välillä.

Ensinnäkin, naiset kuvassa kilpailu on erittäin merkittävä lihaksia. Luultavasti ilmeisin ero hahmo ja bikinit kilpailu elimet ovat rajattu deltoids että naisilla kuvion kilpailua. Toisaalta, naisten bikinit kilpailu on vähemmän lihaksia kuin kuvassa kilpailuun. Heillä on lihaksia, mutta ovat sävykkäämpinä ja pehmeämmän ilmeen. Suurin osa naisten bikinit kilpailuun on hyvä tan koska se lisää tehosteen kehoaan antamalla heille enemmän reunan. Rusketus myös auttaa tekemään lihakseen sävyt näkyvämpi alla erittäin kirkkaita vaiheessa valot, jotka ovat aina osa kilpailuun yötä.

On olemassa kaksi hyvin suuria asioita, jotka eivät käännetään kuvia bikinit kilpailuissa. Nämä ovat esitys ja puku valinta. Kilpailijat tällä jako, jotka valitsevat puku tarkoitettu luku jako ovat hyvin havaittavissa jolloin nämä kilpailijat näyttävät pois paikaltaan. Kilpailijat pitäisi mennä asennettu bikinit tai mittatilaustyönä yksi välttyäkseen verrattuna luku jako. Hyvin leikattu puvut kuuluvat täydellisesti oikeaan paikat tehdä hyvin suuri ero. Tietenkin esittäminen kilpailijan hänen elin täydentää koko paketin. Kilpailijat, jotka eivät esitellä itsensä hyvin, vaikka heidän kehonsa ovat täydellisiä, eivät voittaa kilpailun.

Erottamaan kaksi (bikini ja kuvio kilpailut) entisestään ja selvemmin, kuva kilpailuja ovat kaikki noin yleistä lihaksia. Tämä jako valitsee korkeamman rasvaa kuin kehonrakennus jako. Kuva kilpailuja myös keskittyä tiukkuus ja lihaksiston näkökohdista mutta vähemmän kuin kehonrakennus kilpailu. Bikinit kilpailut ovat kaikki noin hyvältä bikinit kanssa ei niin näkyvä lihaksia ja korkeampi rasvaa verrattuna luku jako. Heidän kehonsa ovat hyvin pehmentänyt.

Kuva kilpailut ovat naisille, joilla on hyvin urheilullinen elin rinnalla ulkonäkö joku lihasten. On kolme toimialaa tähän kilpailuun: Open Division (nro ikäryhmään), Classic Division (35+ vuotta) ja Masters Division (45+ vuotta). Open jako on jaettu korkeus, joita voidaan tarvittaessa mukauttaa kilpailijat 'rekisteröinti antaa tasapainoinen jakautuminen kaikille kilpailijoille.

Yhteenveto:1. On olemassa erilaisia ​​kilpailuja NPC liiga, ja kaksi suosituinta olisi oltava luku loppuun ja bikinit kilpailuun.

2. Selvin ero hahmo ja bikinit kilpailu elimet ovat rajattu deltoids että naisilla kuvion kilpailua. Toisaalta, naisten bikinit kilpailu on vähemmän lihaksia kuin kuvassa kilpailijoita.

3. Suurin osa naisten bikinit kilpailuun on hyvä tan koska se lisää tehosteen kehoaan, antaa heille enemmän reunan.

4. erottaa toisistaan ​​(bikini ja kuvio kilpailut) entisestään ja selvemmin, kuva kilpailuja ovat kaikki noin yleistä lihas. Tämä jako valitsee korkeamman rasvaa kuin kehonrakennus jako.