Ero Thainyrkkeily ja Tae Kwon DoMuay Thai vs Tae Kwon Do

Kamppailulajien sisältää erilaisia ​​taistelutekniikoita. Kaksi kaikkein harjoiteltu taistelulajien tekniikoita olisi Thainyrkkeily ja Tae Kwon Do. Nämä kaksi ovat täysin eri kannalta tyyliä ja lähestymistapaa hyökkäys. Muay Thai on urheilua, joka on peräisin Thaimaasta. Se käytti stand-up silmiinpistävää, johon niittaamalla tekniikoita. Se on sama muoto tyylejä indokiinalaisissa, Malesia, Laos, Myanmar ja Kambodzha. Koska itse asiassa, Muay Thai on kansallinen urheilun Thaimaassa. Alkuperä nimensä tuli sanskritin 'mavya' ja 'Tai' alkaen 'Thai.' Vuonna käännös, se on 'Art of Eight Raajat.' Se on myös loi kuin 'Tiede Kahdeksan Raajat.' Taistelija täytyisi käyttää useita lyöntejä, potkuja, ja kyynärpää ja polvi lakkoja. Kaiken kaikkiaan taistelija on lyödä kahdeksan pistettä yhteystiedot. Siellä 's enemmän nyrkki Punch ja jalat potkii. Taistelija Muay Thai kutsutaan nak muay. Taek Won Do on luonnollinen urheilua Etelä-Koreassa. Yksi olisi löydettävä tai rikkoa nyrkillä. Se on taidetta Kun jalka ja nyrkki. Yksi on täydellinen taidetta potkiminen ja lävistys.

Molemmilla on erilainen historia jakaa myös. Muay Thai on yhdistelmä useiden alueellisten muays. Siihen liittyy Muay Chaiya, Muay Tarsao, Muay korat, Muay Jearng ja Muay Boran. Muay Boran uskottiin käyttää siamilaiset sotilaat jälkeen he menettivät aseensa taistelussa. Pitkällä aikavälillä Muay Boran oli käytetty käytännön taistelevat lähestymistapaa. Lopulta muay tuli urheilua käytetään viihdyttää katsojaa. Muay Thai on jopa pidetään useimmat paikalliset festivaaleja ja juhlia. Kuten Tae Kwon Do, sitä pidetään vanhin Korean kamppailulaji. Se luotiin kolme korealaista Kingdoms, nimittäin Goguryeo, Silla, ja Baekje. Tämä kamppailulaji tekniikkaa käytettiin kouluttaa nuoria miehiä varten aseettomia torjumiseksi tekniikkaa. Se auttoi kehittämään nopeutta, voimaa, ketteryyttä, ja selviytymisen taitoja. Ne nuoret miehet, jotka koulutettiin kutsuttiin Hwarang. Ne olivat uusi erityinen soturi Corps. Vuonna 1959 Korean Tae Kwon Do Association luotiin auttamaan yhtenäistää ja luoda yksi Tae Kwon Do opetuksesta. On vain kaksi taistelulajien jotka on sisällytetty olympialaisissa, ja yksi olisi Tae Kwon Do.

Muay Thai 's tekniikka on jaettu kahteen tyyppiin, nimittäin, Mae Mai ja Luk Mai. Tässä tekniikassa, kaksi vastustajat on vaihdettava iskuja keskenään. Yksi on booli pitkä pyöreä lakko suoralla varsi. Hänen täytyy osuma ja maa kantapään kämmenen. jotta hyökkääjä 'pää, yksi on löydettävä alhaalta tai polvien. Kyynärpää voi lyödä vaakasuoraan, yläviistoon, uppercut, alaspäin tai taaksepäin-spinning. Se voi olla viimeistely siirtyä leikata kulmakarvojen vastustajan. Taistelija voi potkaista kahdella tavalla. Se voi olla kautta jalka tökätä tai menetelmä potkiminen ylöspäin kuin kolmion tiensä kainalossa ja kylkiluut. Tae Kwon Do 'painopiste on potkutekniikoita. Tärkeintä on käyttää jalkojen vahvin ja pisin ase sotatilalain taiteilija. Tae Kwon Do on tehtävä paljain jaloin vaikka erikoiskoulutusta kenkiä saatavilla. Paitsi potkuja, henkilön on täydellinen hänen viritys. hänen pitäisi pystyä tekemään Huomionherättäjä asenteen pystyssä jalkojen vierekkäin. käsi iskut on täydennettävä liian. Se voi olla suljettu käsi lakon ja avoin käsi lähestymistapaa. käsi lakkoja pitäisi olla nopea, jotta se voidaan jättää vastustajan hämmästytti ja voitti 't hän pystyy puolustautua.Yhteenveto:

1. Thainyrkkeily peräisin Thaimaasta kun Tae Kwon Do alkoi Etelä-Koreassa.
2. Molemmat urheilu ovat kulttuurisesti taipuvainen.