Ero FBS ja FCSFBS vs. FCS

College jalkapallo areenalla, yksi olisi tunnettava eri konferensseissa tai pelin osastojen. Jokainen jako voi vaihdella tilan, tai maittain, mutta ennen kaikkea, tämä vain tekee jalkapallon jännittävämpää. Tässä tilanteessa sinun on enemmän pelin vaihtoehtoja katsomaan, verrattuna katsella vain yksi divisioona pelataan uudestaan ​​ja uudestaan. Enemmän pelaajat saavat myös mahdollisuuden pelata jalkapalloa samoin.

FBS ja FCS on kaksi uusia termejä, jotka esiin useita vuosia sitten. Nämä ehdot alun perin nimetty mukaan eri college tasoilla. Nämä tasot koskevat kuinka hyvin laitos on varustettu ja rahoitetaan. Jos se on hyvin rahoitettu, jossa on paljon urheilu stipendejä tarjotaan, niin todennäköisesti se luokitellaan Division I. Mitä pienempi numero jako, sitä vähemmän rahoitetaan koulun odotetaan olevan.

FBS (Jalkapallo Bowl Osa) on hyvin erilainen kuin FCS. FBS, joka tunnetaan myös nimellä aluksi Division I-A, tekee eräänlainen 'kulhoon' heidän post kauden pelejä. Sen pelit ovat vähemmän järjestäytynyt luonteeltaan. Kääntäen FCS (jalkapallon EM Osa), tämä jako keskittyy eräänlainen pudotuspeleissä joka lopulta päättyy grand mestaruusottelu finaali. On yleensä 16 joukkuetta, jotka taistelevat läpi prosessin single elimination. FCS on myös yleensä kutsutaan Division I-AA, sen entinen nimi.

Molemmat alueet poikkeavat toisistaan ​​myös auktoriteetin. Vaikka molemmat ovat piiriin NCAA (National Collegiate Athletic Association), FCS on I-AA komitea Pudotuspelit Selection. Ne määrittävät sijoitusta joukkueet, jotka pystyvät pelaamaan playoff-sarjassa. Kun kyseessä on FBS, valtuudet kuuluu riippumaton elin '' Bowl Championship Series (BCS), jonka viranomainen on nopeampi kuin NCAA.Lopuksi näkökohta stipendejä, FBS oppilaitokset yleensä antaa 85 stipendejä 85 erilaista ja päteviä pelaajia. FBS lähes aina palkitsee nämä pelaajat kanssa täysien, toisin kuin FCS että nojaa enemmän lahjoittaa vain osittainen apurahoja. He voivat valita, kuinka monta osittaista stipendejä he voivat antaa vuodessa 'aika. Lisäksi FCS myös antaa täysien, mutta rajoittuvat vain 63.

Kaiken

1. FBS tunnetaan myös sen entinen nimi, Division I-A, kun taas, FCS tunnetaan sen nimi, Divison I-AA.
2. FBS tekee kulho-tyyliin post kausi pelejä, kun taas FCS vaiheissa playoff sarjan, joka käyttää yhden karsinnan.
3. FBS ohjaavat myös erillinen elin, lukuun ottamatta NCAA, joka tunnetaan BCS.