Ero Mountain aika ja Itä-aikaKalliovuorten aika vs. Eastern Time: aikavyöhykkeet suuren valtioiden

Kanadassa ja Yhdysvalloissa, he noudattavat aikavyöhykkeellä niiden normaaliaikaa. Nämä aikavyöhykkeet tunnetaan Mountain aikavyöhyke ja Itä aikavyöhyke. Nämä aikavyöhykkeet ovat normaaliajan seuraa näitä paikkoja, mutta nämä aikavyöhykkeet ovat monia eroja, joihin on puututtava. Se on parasta määrittää kunkin niin, että erot toisiinsa helposti ymmärrettävä.

Pohjoisamerikkalainen Mountain aikavyöhyke voidaan määrittää vähentämällä 7 tuntia Coordinated Universal Time. Koordinoitua Universal aika tunnetaan myös Greenwich Mean Time. Symboli vähentämällä 7 tuntia UTC on UTC-7. \u0026 Amp; tuntia vähennetään syksyllä ja kesällä taas 6 tuntia vähennetään keväällä kesän ja alkusyksyn aikana. Tässä vyöhykkeessä kertaa perustuu keskimääräinen auringon aikaan 105 pituuspiiri länteen Greenwichin observatorion.

Tätä kutsutaan Mountain Time Kanadassa ja USA: ssa, koska Kalliovuorten joka sijaitsee luoteesta Kanadan ulottuu kohti osavaltiossa New Mexico Yhdysvalloissa. Meksikossa, tämä aikavyöhyke kutsutaan Tyynenmeren Zone. Mountain Zone on tunnin edellä Tyynenmeren alueen ja tunnin myöhässä kuin Keski aikavyöhyke.

On joitakin alueita Yhdysvalloissa, joka ei noudata tätä aikavyöhykettä joissakin vuodenaikoina, kuten Arizona kesällä. Suurin tällä alueella ovat Phoenix, Arizona, ja sen koko Pääkaupunkiseutu.Itäinen aikavyöhyke toisaalta on läntisellä pallonpuoliskolla. Tämä tunnetaan Pohjois-Amerikan Eastern aikaa tai NAEST. Tämä aikavyöhyke sijaitsee lähinnä itärannikolla Pohjois-Amerikassa. Voit selvittää sen sinun täytyy vähentää 5 tuntia UTC normaalin aika- ja neljä tuntia kesäaika. Tämä perustuu keskimääräinen auringon aikaan 75-pituuspiiri länteen Greenwichin observatorion.

Tämä aikavyöhyke kutsutaan Eastern Time Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Kun tarkkailla talviajan sitä kutsutaan itärannikon aikaa, kun kun tarkkailemalla kesäajan tai kesällä sitä kutsutaan Itä kesäaika.

Nämä ovat joitakin määritelmän ja erot Eastern Time ja Mountain Time. Se eroaa Pohjois-Amerikassa ja Yhdysvalloissa mutta se vaihtelee myös vuodenajan mukaan.

YHTEENVETO:
Vuori kertaa perustuu Kalliovuorten Kanadasta alas New Mexico.
Sillä Mountain Time vähennä 7 tuntia UTC-vakio aikaa ja 6 tuntia päivänvalossa, kun vähennä viisi tuntia UTC Itä aika vakio aikaa ja neljä tuntia päivänvaloa aikavyöhykkeen.