Ero jalkapallo ja FutsalJalkapallo vs Futsal

Jalkapallo on ulkona pelistä. Toisaalta, Futsal on eräänlainen jalkapallo, jota pelataan sisätiloissa.

Koska jalkapallo pelataan ulkona, se pelataan suuremmalla alalla kuin Futsal, jota pelataan pienemmällä alalla. Toinen ero on, että pelaajien lukumäärä. On yksitoista pelaaja pelaa peliä Soccer kun Futsal pelataan viisi pelaajaa.

Kun peli jalkapallo, kolme vaihdot ovat allowed.There ovat rajattomat substituutioita peliä Futsal. Kuitenkin peli Futsal mahdollistaa 12 substituutioita jokainen joukkue.

Heittää isthe käytetty termi Soccer kun kick-in käytetään Futsal. Running kello on vakiona Soccer taas Pysäytä kello on standardi Futsal.

Puoli kertaa Soccer on 45 minuuttia, kun se on 20 minuuttia Futsal. Vaikka ei ole aikaa out jalkapallo, on yksi aikalisä kohti puolet Futsal. Maalin on termi, jota käytetään Soccer kun se on tavoite puhdistumasta Futsal. Vaikka tavoite pitäjän jalkapallopelissä voi koskettaa palloa käsin sen jälkeen, kun pallo on potkaisi takaisin, maalivahti on Futsal peli voi koskettaa palloa käsin sen jälkeen kun se toistetaan. Vaikka rajoittamaton takaisin kulkee sallitaan peliä jalkapallo, vain yksi taaksepäin maalivahdille on sallittu Futsal.

Kun peli jalkapallo, ei korvaa sallitaan pelaaja, joka on lähetetty pois maasta. Toisaalta, pelaaja, joka on asetettu irti maasta korvataan korvike kahden minuutin pelin Futsal.

Vaikka kulmapotkusta asetetaan kaari peliä jalkapallo, tämä on sijoitettu nurkkaan Futsal.Yhteenveto

1. Jalkapallo on ulkona pelistä, kun Futsal on sisätiloissa peli.

2. Soccer on 11 pelaajaa, kun Futsal pelataan 5 pelaajaa.

3. peliä jalkapallo, kolme korvaukset sallitaan kun on rajaton substituutioita peliä Futsal.

4. puoli kertaa Soccer on 45 minuuttia, kun se on 20 minuuttia Futsal. Vaikka ei ole aikaa out jalkapallo, on yksi aikalisä kohti puolet Futsal.

5. peli jalkapallo, ei korvaa sallitaan pelaaja, joka on lähetetty pois maasta. Toisaalta, pelaaja, joka on asetettu irti maasta korvataan korvike kahden minuutin pelin Futsal.