Ero EasyTone ja SimplyToneEasyTone Vs SimplyTone

Reebok, suosittu tytäryhtiö jättiläinen jalkineita yritys Adidas, on myös keksitty uudelleen joitakin sen kuuluisan linjojen tuotteita käyttämällä nerokas teknologioita. Samalla tavalla kuin mitä Nike tekee sen kengät tekemällä kevyempiä käyttämällä 'Nike Air' käsite, Reebok on myös kehittänyt jalkineet käyttäen erilaisia ​​tekniikoita, kuten RunTone, ZigTech, EasyTone ja SimplyTone.

On selviä eroja piirteitä keskuudessa RunTone ja ZigTech jalkineet mutta mitä palapelit ostajat on epäsuhta EasyTone ja SimplyTone teknologioita. Itse asiassa molemmat näistä kenkä tekniikoita käytetään Reeboks kengät saavuttaa lähes sama tyyppi tuntumaa ja hyötyä käyttäjälle. Molemmat kengät on tarkoitettu kävelyyn ja ei oikeastaan ​​laajaa käynnissä tai lenkillä keskuudessa naisten käyttäjille.

On kuitenkin olemassa 's pieni ero jalkineet' s palkoja. SimplyTone käyttää vaahtoa palkoja samalla EasyTone työllistää ilman palkoja. Vaikka oli joitakin palautteita ilmaa EasyTone 's ilma palot vuotaa useita kuukausia intensiivisen käytön jalkineiden, tämä väite ei ole osoitettu vielä.

Lisäksi EasyTone sanotaan olevan innovatiivinen kenkä tai kiikun ratkaisu, joka on huolellisesti suunniteltu antamaan voimaa käyttäjälle 's jalkalihaksia jokaisessa vaiheessa hän tekee. Se käyttää tasapaino pallo tekniikkaa, johon ilman liike, joka luo virkistävä ja jalkojen lihasten vahvistamiseen ominaisuuksia tämän jalkineita. mitä tulee ilma palot, kenkä luoja väittää, että ilma palot EasyTone jalkineet antaa käyttäjälle glute ja kinnerjännelihaksia kiinteyttää etu 28% ja 11% vastaavasti enemmän kuin mitä SimplyTone tarjoaa.Perustuen yhtiön 'jalkineita testaus, palaute on ollut enimmäkseen positiivisia EasyTone. Yli 20.000 tiedot tuntia on koottu Reebokilta sadoista testaus osallistujista, jotka osallistuivat. Suurin osa vastaajista todella tuntui merkittävän muutoksen miten niiden jalkojen lihaksia on työskennelleet käyttäessäsi EasyTone jalkineet. Lab testit osoittavat myös, että teknologia suuresti tukee vahvuus kehittämistä keskeisten jalkojen lihaksia ilman päällään niitä helposti.

Mitä rating, EasyTone jalkineet sai korkeimman luokituksen kautta linjan. Riippumatta EasyTone kenkä tyyppi, voi se olla kiinteyttää tai yksinkertaisesti harjoitus, EasyTone jalkineita on mitoitettu paljon suurempi kuin SimplyTone.

Hinnoittelua, Reebok kengät käyttäen EasyTone tekniikka on hinta välillä $ 99 $ 110. Päinvastoin, SimplyTone kengät hinnoitellaan noin $ 79 joten se halvempi vaihtoehto EasyTone kenkä sarjassa. Jos olet ihastunut varvastossut, EasyTone varvastossut ovat myös saatavilla vain alle 50 $.

1. EasyTone jalkineet on arvokkaampi teknologia kenkä kulumista verrattuna SimplyTone.
2. SimplyTone käyttää vaahtoa palkoja taas EasyTone käyttää ilman palkoja.