Ero Hunter ja Jumper HevonenHunter vs. Jumper Hevonen

Se ei ole helppo erottaa Hunter hevonen peräisin Jumper Horse. On vaikea erottaa kuin yksi on tunnettava anatomian / viritys hevosen ja myös eri vaiheissa pelin.

Yksi tärkeimmistä eroista Hunter hevonen ja Jumper hevonen on siinä, miten pelit ovat arvostellaan. Hunter hevoset arvostellaan subjektiivisesti, ja Jumper hevoset arvioidaan objektiivisesti.

The Hunter hevosilla on säilyttää hieman säädyllisyyttä. Tuomarit antavat kohdat mukaan tyyli, liike, laatu, luonne, sopivuutta, ja vastakkainasettelua. Tässä Eri arvostelevat eri kohti niiden mielipiteen ja siten tuomio on subjektiivinen.

Kilpailuissa joissa Jumper hevosia, tuomio ei perustu tyyliä tai liikkeen tai luonne. Ne perustuvat vioista, kiskot alas, juosta out, ja laskee. Päätellen Jumper hevosia on objektiivinen, koska se on pohjimmiltaan nopeutta, joka määrittää tuloksen. Eri tuomarit eivät voi olla erilaisia ​​mielipiteitä siitä, nopeutta ja vikojen suhteen Jumper hevosia.Kilpailu liittyy Hunter hevosia on myös noin toteutuksessa täydellinen liike, kävely, ja tyyli sekä hevosen ja ratsastajan. Mutta jos kyseessä on Jumper hevosia, tyyliä tai liikunta ei ole niin tärkeää. Pisteytyksen Jumper hevosilla on kiinteä, koska se perustuu nopeus, tarkkuus, ja etäisyys. Voittaja varten Jumper hevonen on sellainen, joka täydentää hyppyradan lyhyessä ajassa. Lisäksi navat ei pitäisi tippuu alas tai se lisää rangaistusta.

Yhteenveto:

1. Hunter hevoset arvostellaan subjektiivisesti, ja Jumper hevoset arvioidaan objektiivisesti.
2. Hunter hevosilla on säilyttää hieman säädyllisyyttä. Tuomarit antaa pisteitä tyylin mukaisesti, liikkeen, laatu, luonne, sopivuutta, ja vastakkainasettelua.
3. kilpailuissa mukana Jumper hevosia, tuomio ei perustu tyyliä tai liikkeen tai luonne. 4. Ne perustuvat vioista, kiskot alas, juosta out, ja laskee.
5. Kilpailu liittyy Hunters hevosia on myös noin toteutuksessa täydellinen liike, kävely, ja tyyli sekä hevosen ja ratsastajan. Mutta jos kyseessä on Jumper hevosia, tyyliä tai liikunta ei ole niin tärkeää.