Ero tomaattikastike ja tomaattipyrettä Tomaattikastike vs tomaattipyrettä

Tomaattipyree ja tomaattikastiketta käytetään laajasti kaikkialla maailmassa. Useimmissa maissa, tomaattipyree ja tomaattikastiketta käytetään lähes samalla tavalla. Kuitenkin jotkut ihmiset eivät löydä mitään kovaa eroa tomaattikastiketta ja tomaattipyree. On kuitenkin olemassa pieniä eroja kastike ja pasta.

Yksi tärkeimmistä eroista tomaattikastiketta ja tomaattipyree on niiden valmisteluun. Tomaattipyrettä valmistetaan keittämällä tomaatit hieman vettä pitkään ja sitten se 's paksuuntunut. Tomaattikastike on vain kokenut sose tomaattien kanssa muita ainesosia kuten yrttejä.

Tomaattisose on paksu ja hyvin keskittynyt. Toisaalta, tomaattikastiketta on ohut ja vähemmän keskittynyttä. Tomaattipyrettä käytetään joko ketsuppi tai tomaattikastike. Tekoon kastike, lisätään vettä tomaattisose joka laimentaa pasta tehdä kastike.

Tomaattipyrettä on alkuperältään Italiassa. Länsimaissa, tomaattisose käytetään tomaattikastiketta tai ketsuppia. Itä maissa, tomaattipyree käytetään tiettyjä ruokia ja myös maku lihaa. Sitä käytetään jopa riisiä tietyissä maissa. Maissa kuten eteläinen Afrikka, Australia, Iso-Britannia, ja Uusi-Seelanti, tomaattikastiketta käytetään kuvaamaan mauste, joka on samanlainen kuin ketsuppi tunnetaan Yhdysvalloissa.Kun tomaattisose on valmistettu tomaatit ja suola, tomaattikastiketta on valmistettu tomaatit ja muita ainesosia, kuten yrttejä, valkosipulia, ja basilika. Maku, tomaattipyree ja tomaattikastiketta ovat lähes samat, mutta on enemmän ainesosia tomaattikastikkeessa. Se on parempi maku kuin tomaattisose.

Yhteenveto:

1. Tomaattipyrettä valmistetaan keittämällä tomaatit hieman vettä pitkään ja sitten se 's paksuuntunut. Tomaattikastike on vain maustetaan sose tomaattien kanssa muita ainesosia kuten yrttejä.
2. Tomaattipyrettä käytetään joko ketsuppi tai tomaattikastike. Tekoon kastike, lisätään vettä tomaattisose, joka laimentaa pasta tehdä kastike.
3. Tomaattipyrettä on paksu ja hyvin keskittynyt. Toisaalta, tomaattikastiketta on ohut ja vähemmän keskittynyttä.