Ero Pepperoni ja SalamiPepperoni vs Salami

Pepperoni ja salami ovat erilaisia ​​makkaroita, joita käytetään pääasiassa pizza ja muut elintarvikkeet. Vaikka molemmat pepperoni ja salami on valmistettu sianlihasta, heillä on pieniä eroja.

Salami kutsutaan myös kovettunut makkaraa ja on alkuperältään Italiassa. Sanotaan, että Italian talonpojat olivat ensimmäiset, jotta tämä makkara. He olivat kehittäneet tavan käymisen lihan jotta sitä voitaisiin käyttää monta vuotta, ja joskus kun oli pulaa liha.

'Salami' on tavaramerkki makkara Italiassa. Se oli Italiasta, että makkara matkusti muualla maailmassa. Se valmistetaan pääasiassa sianliha, hienonnettu naudan- ja siipikarja. Etikka, suola, jauhettu rasvaa, mieluummin mausteet, valkopippuria, ja tietyt yrtit lisätään ainesosina. Sekoituksen jälkeen kaikki ainekset lihan kanssa, se fermentoidaan sitten täysin kuiva.

Salami käytetään pääasiassa lounasaikaan. Tämä makkara on tiedossa on monia ravitsemuksellisia etuja. Kalori-intensiivistä ruoka, salamia tiedetään sisältävän noin 760 kaloria, joka on noin 80 prosenttia kaloreista. Salami koostuu myös enemmän rasvaa.

Pepperoni on myös eräänlainen italialainen salami. Kuten salami, pepperoni on myös valmistettu sianlihasta, hienonnettu naudanlihaa, siipikarjaa. Tämä makkara on yksi kuiva lajikkeiden salamia. Pepperoni on spicier kuin salamia. Tämä makkara käytetään pääasiassa pizza keveiden, koska se on mausteinen. Kuten salami, tämä makkara mukana tulee myös sama ravintoarvoa.

Yhteenveto:

1. Salami kutsutaan myös kovettunut makkaraa ja on alkuperältään Italiassa.2. Pepperoni on myös eräänlainen italialainen salami. Tämä makkara on yksi kuiva lajikkeiden salamia.

3. Salami on tavaramerkki makkara Italiassa. Se oli Italiasta, että makkara matkusti muualla maailmassa.

4. Sekä salami ja pepperoni ovat pääosin valmistettu sianlihasta, hienonnettu naudan- ja siipikarja.

5. Salami käytetään pääasiassa lounasaikaan.

6. Pepperoni on spicier kuin salamia. Tämä makkara käytetään pääasiassa pizza keveiden, koska se on mausteinen.

7. Sekä salami ja pepperoni tulevat samalla ravintoarvo.