Ero Siideri Etikka ja etikallaSiideri Etikka vs. White Vinegar

Siideri etikan ja etikalla ovat erilaisia ​​monin tavoin. Molemmat ovat hyödyllisiä ruoanlaitossa ja kotiin korjaustoimenpiteitä, ja henkilökohtainen käyttötarkoitukset, ja niitä käytetään eri puolilla maailmaa eri tarkoituksiin. Vaikka ne eivät luotu monikäyttöinen käyttää, niitä käytetään yhä enemmän eri tavoin eri puolilla maailmaa. Etikka on luotu käymisprosessin joka tuottaa etikkahappoa että vaihtelevat kohteen, joka on käynyt. Siideri etikan ja etikalla käytetään yleisesti ruoanlaitossa ja heidän henkilökohtaiseen ja kotitalouden etuja. Sana 'etikka' on ranskalainen johdettu joka tarkoittaa 'hapan viini', ja hapan etikat todella ovat. Prosessi käyminen voi kestää vuosia vain pieni määrä etikkaa. Tämä on toinen syy, miksi jotkut pitävät sitä viiniä koska se on ikä täydellisyyttä. Jotkut viinietikkaa edelleen käymisen avulla lisäämällä tietyntyyppisiä hapon seokseen, kuten viinihappo ja sitruunahappo.

Siideri etikan on todella valmistettu omenasiideri ja sitä käytetään Yhdysvalloissa monia etuja se on ihmisille. Siideri etikan ei tyypillisesti nautitaan. Se on erittäin hapan ja polttaa kurkussa. On niitä, jotka uskovat, että se on muita tehtäviä, kuten auttamalla laihtua tai kuivatuksen akne. Nämä väitteet eivät ole tieteellisesti todistettu, vaikka. Siideri etikka on kullanruskea väri kuten omenasiideri, ja on tärkeää pitää ilmatiiviiseen säiliöön, jos aiot käyttää sitä uudelleen. Tämä siideri on luotu tuoreita hedelmiä, joka on fermentoitu ja hapettunut. Sen jälkeen, kun se on omenaviinietikkaa. Aikana käymisen, paksu iho syntyy yläpuolella etikka, jota kutsutaan 'äiti etikkaa.' Tämä paksu, bakteeri iho pidetään hyödyllisenä joillekin ihmisille. Joten siideri etikan löytyy kanssa tai ilman tätä paksu iho tietyissä osissa maailmaa.Etikalla, yleisimmin todettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa, on valmistettu hapettamalla prosessi täydentää viljaa alkoholia. Vaikka sitä ei yksinomaan käytetty GB, se löytyy muissa elintarvikkeissa kuten salaatinkastikkeet ja marinadi sekoituksia. Britit ovat kasvaneet ihastunut käyttäen etikalla ruoanlaittoon ja käyttää sitä eräänlaisena mausteen samaan tapaan suolaa käytetään. Ulkopuolella keittiö, etikalla voidaan palvella erilaisia ​​kotitalouskäyttöön niille, jotka eivät halua käyttää kovia kemikaaleja puhdistaa. Tämä muoto etikkaa käytetään yleisesti kiillottaa kromi eri keräily ja jopa renkaiden klassisia autoja. Vaikka etikalla voi näkyä ikään kuin se olisi vesijohtovettä, sekin on paksu ja kantaa pistävä haju ja maku jos maistui yksin.
Yhteenveto:

1. Siideri etikka ja etikalla ovat molemmat syntyneet käymisen. Etikalla on valmistettu viljasta, ja siideri etikka on valmistettu omenasiideri.
2. Siideri etikkaa ja etikalla ovat molemmat käytetään yleisesti ruoanlaitossa. Siideri etikan käytetään henkilökohtaiseen käyttötarkoituksiin, ja etikalla käytetään puhdistusaineena.
3. Siideri etikka on värillinen kuten omenasiideri. Etikalla on selkeä ja paksu toisin nimensä.