Ero Tikka ja Tikka Masala Tikka vs Tikka Masala

Onko eroa tikka ja tikka masala? Sekä tikka ja tikka masala on valmistettu kana paloina. Joten mitä tekee eron? Ainoa merkittävä ero, joka voidaan nähdä, että tikka masala sisältää enemmän masala tai mausteita sitä.

Tikka ja tikka masala ovat peräisin Intiasta. On kuitenkin olemassa monia kiistoja alkuperästä tikka masala. Jotkut sanovat, että tikka masala on peräisin Yhdistyneessä kuningaskunnassa 1970-luvulla. Chicken tikka masala on yksi suosikki ruokia GB Toiset sanovat, että tikka masala on alkuperältään Punja, valtion Intiassa.
Ei ole kuitenkaan mitään kiistaa liittyviä tikka. Se on ollut osa intialaista ruokaa yli 50 vuotta. Se oli Intiasta että tikka leviäminen muualle maailmaan.

Tikka valmistelu, luutonta broilerin palat paistetaan yhdessä vartaat uunissa savesta kutsutaan tandoor. Ennen paistamista, se on marinoitu jogurtti ja tiettyjen mausteet. Valmistamiseksi, Tikka masala on lähes sama, mutta johon on lisätty Masala tai mausteseos.

Koska tikka masala tulee spicier, se on vähän lämpimämpää kuin normaali tikka. Tikka ja tikka masala mukana punaisen kastike. Kastike on kermainen, maustettua, ja sisältää myös tomaatit. Kastike voi sisältää myös joitakin muita ainesosia, kuten kookos kerma, paprikajauhetta, ja kurkuma.Tarkasteltaessa erot tikka ja tikka masala, se on todella vaikea tehdä ulos eroa, koska ne tulevat lähes samanlainen maku. Kuten sanottu, ainoa asia on, että tikka masala sisältää lisättyä masala tai kokoelma mausteet.

Yhteenveto:

1. Sekä tikka ja tikka masala on valmistettu kana paloina.
2. Tarkasteltaessa erot tikka ja tikka masala, se on todella vaikea tehdä ulos eroa, koska ne tulevat lähes samanlainen maku.
3. Tikka ja tikka masala ovat peräisin Intiasta.
4. Jotkut sanovat, että tikka masala on peräisin Yhdistyneessä kuningaskunnassa 1970-luvulla, mutta jotkut toiset sanovat, että tikka masala on peräisin Punja, valtion Intiassa.
5. Tikka ja tikka masala valmistetaan lähes samalla tavalla.
6. Tikka masala tulee spicier. Se on vähän lämpimämpää kuin normaali tikka.