Ero MSG ja SaltMSG vs Salt

Kuten kaikki tässä planeetan asiat on omat tehtävät. Jotkut parhaista asioita tässä planeetan voimme kiittää Jumalaa ovat elintarvike- mausteita ja mausteet. Nämä elintarvikkeiden parantajia puolestaan ​​eloton lautasen osaksi runsaan aterian. Siten voimme nauttia aterioita syömisen sijaan mitäänsanomaton elintarvikkeita ja ruokia.

Meidän pitäisi myös velkaa kiitos ihmiskuntaa löytää näitä elintarvikkeita mausteita ja niiden soveltaminen jokaisen aterian meillä on keittiöt. Yksi näistä on MSG ja suola. Nämä kaksi ainetta käytetään laajalti pienimmästä maasta suurin talous. Niinpä useimmat ihmiset maapallolla nauttinut näistä kahdesta aineesta.

MSG, tai joka tunnetaan myös nimellä natriumglutamaattia tai natriumglutamaatti, on ei-välttämätön aminohappo, joka on natriumsuola glutamiinihappo. Suosittu nimet MSG ovat Ajinomoto tai vetsin joissakin Aasian maissa. Se löydettiin Japanissa, ja myöhemmin se patentoinut Ajinomoto yhtiön vuonna 1909. Salt, toisaalta, on mineraali. Toisin kuin MSG, joka koostuu natrium- ja glutamiinihappo, suola on puhtaasti koostuu natriumkloridia. Suola on tärkeää elollisen koska tämä on yksi tärkeimmistä ionit kehossa. Suola on käytetty vuodesta aikaisintaan sivilisaatioiden säilyttämiseen ja elintarvikkeiden mausteita.

Mitä maku, suola on suolaista. MSG 'makuun, toisaalta, ei suolainen, mutta se on mitä kutsumme' Umami makua. 'On maku, joka parantaa maku, jotka käyttävät sitä. Salt on monia käyttötarkoituksia sen lisäksi, että ruoan mausta. sitä voidaan käyttää säilyttämään ruokaa. sitä voidaan käyttää mekaanisen kehon ja niin edelleen ja niin edelleen. Suola on myös sekoitetaan muihin aineisiin, kuten soija tuottaa soijakastike ja kala tuottaa kalakastike. MSG, Toisaalta, on ainoastaan ​​käytetty mausteena ja ei voi käyttää muita asioita. Suola on halvempaa verrattuna MSG vaikka MSG on myös halpaa.Suola ylimäärin on haitallista elimistöön. American Heart Association suosittelee
1500 mg. natriumia per päivä. Ylimääräinen määriä suolaa elimistössä voi aiheuttaa verenpainetaudin ja munuaisten vajaatoiminta. Pieniä määriä suolaa elimistössä aiheuttaa tappavia vaikutuksia elimistöön. MSG, toisaalta, on turvallista kuluttaa julkaistun tutkimuksen Maailman terveysjärjestö.

Sekä MSG ja suola ovat tärkeitä elintarvikkeiden parantajia. Voimme 't kuvitella, kuinka elintarviketeollisuudessa viihtyvät ilman näitä kahta tärkeää ruokaa mausteita.

Yhteenveto:

1. Suola on ainoastaan ​​natriumkloridia, kun MSG koostuu natriumin ja glutamiinihappo.
2. Suola on monia käyttötarkoituksia huolimatta ruokaa parantajia, mutta MSG käytetään ainoastaan ​​elintarvikkeiden tehostajana.
3. Suola on suolaista luonteeltaan samalla MSG on 'Umami makua.'