Ero Sokeri ja maissisiirappia Sokeri vs maissisiirappia

Sokeri ja maissisiirappia ovat kahta makeutusaineiden käyttävät ihmiset parantaa makua elintarvikkeiden ja juomien.

Sekä sokeri ja maissi siirappi edistää henkilön 's ruokavalion ja paino. Miksi ihmiset kuluttavat makeisia tai käyttämällä näitä muotoja on, että ne nauttivat miellyttävä maku ja nopeasti energiaa se tarjoaa. Kuitenkin mitattuna ravintoarvo sekä sokeri ja maissisiirappia lainataan 'tyhjiä kaloreita', eli on olemassa paljon kaloreita ilman ravintoarvoa. molemmat muodot makeutusaineita tehdään yhdistämällä glukoosia ja fruktoosia. kuitenkin sekä sokeri ja maissi siirappi poikkeavat monin tavoin.

Sokeri, joka tunnetaan myös nimellä pöytä sokeria tai sakkaroosia, on valmistettu sokeriruo'osta tai sokerijuurikkaasta. Sokeri on monia tunnettuja muunnelmia sen colorCrefined sokeria tai valkoista sokeria, ja fariinisokeri. Sokeri on luonnollinen ja suora tuote. Katsottiin myös perinteinen makeutusaine kunnes syntymistä maissisiirappia. Se kiteytyy keitettynä ja sitä käytetään ruoanlaitossa sekä leivonnaisissa.

Sokeri, kannalta sen kemiallinen rakenne, on disakkaridi. Merkitys kaksi yksinkertaisia ​​sokereita ovat yhteydessä toisiinsa. Jotkut sokerit esiintyy hedelmien ja vihannesten mutta pieninä pitoisuuksina. Sokeri on myös merkintä monipuolinen ja tärkeä osa-alue hiilihydraatteja. Etiketti koskee myös sen tuotteita ja lajikkeet.

Toisaalta, maissi siirappi on nykyaikainen vaihtoehto sokeria makeutusaineena ja arominvahventeena. Sokeri osti negatiivinen maine terveyden kannalta, koska sen huonoja vaikutuksia elimistössä ja paino.Maissisiirappia on alkuperältään maissista. Se on jalostettu tuote. Se alkaa maissi, sitten muuttui maissitärkkelystä, ja lopulta jalostetaan siirapiksi avulla kahdelta entsyymien tuotantoa.
Sen lisäksi, että makeutusaine ja arominvahvenne, maissisiirappia toimii myös tarjoamaan volyymin ja pehmeyden. Muut toiminnot maissisiirappia ovat sen käyttöä sakeutusaineena ja kostutusainetta (pidättää kosteutta). Se kestää kiteytys ja pidentää säilyvyyttä tuotteiden, jossa se 's sisällytetty. Maissisiirappi voi olla joko vaalea tai tumma väriltään. Sen tärkein johdannainen on korkea maissisiirappi, kiistanalainen korvike

Verrattuna sokeri, maissisiirappi koostuu polysakkarideista. Koska maissisiirappia tuli tärkkelys (joka on monimutkainen sokeri), sen kemiallinen sidos on erilainen ja sisältää enemmän molekyylejä sokeria.

Yhteenveto:

1. Sekä sokeri ja maissi siirappi ovat makeutusaineet ja arominvahventeet käytetään ruoanlaitossa ja leivonnassa elintarvikkeita. Molemmat luokitellaan elintarvikkeita runsaasti kaloreita mutta mitään ravintoarvoa.
2. Sokeri tunnetaan myös taulukko sokeria tai sakkaroosia. Se on valmistettu sokeriruo'osta tai sokerijuurikkaasta. Toisaalta, maissisiirappi tuli maissi.
3. Sen lisäksi, että makeutusainetta ja arominvahvenne, maissisiirappia lisää myös monia tehtäviä: se lisää äänenvoimakkuutta, pehmentää elintarvikkeet, toimii sakeuttamisaineena ja humektanttina (pidättää kosteutta). Lisäksi, maissisiirappi pidentää säilyvyyttä elintarvikkeiden, jossa se on sisällytetty.
4. Maissi siirappi läpi paljon prosessien ja on kemiallisesti muuttunut. Se alkaa kuten maissitärkkelys, joka sitten muuttui maissitärkkelystä. Maissitärkkelystä, vastineeksi, on tullut maissisiirappia avulla kahden entsyymin. Sen sijaan, sokeri on luonnollinen tuote, ja myös luonnossa esiintyviä hedelmiä ja vihanneksia.
5. Sokeri on luokiteltu disakkaridi (kaksi molekyyliä) ja maissisiirappi (kuten se on valmistettu tärkkelyksestä) on polysakkaridi (monia molekyylejä).
6. Sokeri on perinteinen makeutusaine kun maissisiirappia käytetään sen korvikkeena. Sokeri on ollut negatiivinen kuva, koska sen haitallisia vaikutuksia kehon painoon.