Ero musta ja vihreä PeppercornMusta vs Green Peppercorn

Mustapippuria on kukka-laakeri köynnös, hedelmä, joka on korjattu ja kuivattu käytettäväksi mauste tai mausteita. Se tuli alunperin Intiasta, mutta on nyt viljellään muilla trooppisilla alueilla kuten Vietnamissa ja Indonesiassa. Kuivattuja hedelmiä pippuria viiniköynnöksen kutsutaan pippuri. Se sisältää yhden siemen, joka muuttuu vihreästä tumman punainen tai musta, kun se on täysin kypsä.

Se on yleisimmin käytetty mauste koko maailmassa ja on käytetty elintarvikevalmisteet ja lääkkeinä muinaisista ajoista lähtien. Sen makua peräisin kemiallisista Piperiini. Itse asiassa, termi paprika on johdettu Indian ilmaisu 'pippali', joka viittaa pitkä pippuri.

On olemassa useita erilaisia ​​pippureita, nimittäin:
??? Valkopippuria, joka tehdään liottamalla kypsyneet paprikat vedessä viikon ja poistamalla pehmentynyt iho siemenistä. Siemenet kuivattiin sitten.
??? Oranssi ja punainen pippureita, jotka tehdään säilyttämällä kypsä paprika drupes etikassa ja sekoitus suolaa ja vettä. Tämän jälkeen siemenet kuivataan tuottamaan oranssi ja punainen pippureita.
??? Pink pippureita, jotka tosiasiallisesti hedelmistä Brasilian pippuria puu.
Suosituin tyypit ovat:
??? Musta Peppercorn
Musta pippurit käytetään tekemään mustapippurilla. Ne korjataan tavallisesti silloin, kun ne ovat vielä nuoria ja vihreät sitten ne keitetään kuumassa vedessä. Sen jälkeen, kun ne on kypsennetty ne kuivataan useita päiviä auringon alla tai koneiden käyttöä.
Prosessi aiheuttaa pippureita kääntyä tumma ja ryppyinen. Mustapippuria tehdään hiomalla musta pippuri. Musta pippurit ovat spicier ja enemmän flavorful kuin valkoinen tai viherpippurit, ja ne ovat suosituimpia ja useammin käytetty.
??? Green Peppercorn
Viherpippurit tehdään tuleentumattomat pippurilla. Niitä käsiteltiin sitten rikkidioksidia tai kylmäkuivattu säilyttää vihreä väri. Ne voidaan myös purkitettu, maustekurkkua, tai käytetään tuoreita ja säilytysainetta. Viherpippurit ovat vähemmän pistävä kuin mustapippuria.
Niitä käytetään yleensä parantaa makua hedelmiä, siipikarja ja kala, makuja, joita ei voida overpowered joita viherpippurit.Ei ole väliä minkälaista pippuri haluat, yksi asia on varma; mikään muu mauste parantaa makua elintarvikkeiden kuten pippurit voi. Ne on spicing ihmisten 'elämää peräisin 4. vuosisadalta Kreikka, hallituskauden faaraoiden Egyptissä, että nousu ja lasku Rooman valtakunnan alas meidän nykyaikana.

Yhteenveto:

1. Sekä musta ja viherpippurit tehdään raakoja pippuria, mutta ne eroavat siinä, miten niitä käsitellään ja säilykkeet.
2. Musta pippureita kuivataan auringossa tai koneella viikon aikana viherpippurit ovat kylmäkuivattu tai käsitelty rikkidioksidin säilyttämiseksi vihreä väri.
3. Musta pippureita on voimakkaampi maku ja tuoksu, kun taas viherpippurit on miedompi maku ja tuoksu.