Ero pähkinät ja pavutPähkinät vs Pavut

Ihmiset helposti hämmentyä ehtojen pähkinät, pavut, palkokasvit ja siemeniä. Vaikka kaikki nämä on omat joukko samankaltaisuuksia on vielä joitakin kiehtovia eroja nähty aivan erityisesti kahden ensimmäisen. Epäilemättä, pähkinät ja pavut ovat kaksi elintarvikkeita, jotka sisältävät runsaasti proteiinia; Näin nämä ovat kaksi parasta elintarvikkeita, jotka voidaan lisätä yhteen 's Laihtuminen hoito. Toinen yhtäläisyys yhteinen molemmille on, että nämä löytyvät sisältä kuori tai pod. Kuitenkin asia on, että ihmiset vain ymmärtävät pinnallinen erot pähkinöitä ja papuja. He eivät 'tiedä, että paljon todellisesta eroja voidaan nähdä lähemmin tarkasteltuna.

Yksi hienoisia eroja näiden kahden välillä on, että mutteri pidetään hedelmiä. Botany, monet puhuvat mutteri yksi yleisimmistä kuivia hedelmiä, joilla on yksi siemen, joissakin tapauksissa kaksi. Kun se kypsyy, mutteri kovettuu vieläkin mutta sen siemeniä ei ole vielä kiinnitetty sen munasarja seinään. Täydellisen kypsyys, pähkinät tyypillisesti Don 't avata. Parhaita esimerkkejä pähkinät ovat mantelit, Pekaanipähkinät, kastanjoita ja saksanpähkinöitä muiden joukossa.

Päinvastoin, papu luokitellaan siemen. Oikeastaan, papu on termi, jota käytetään kuvaamaan siemenet kuuluvat palkokasvien tai Fabaceae perhe. Siten pavut ovat siemeniä papu kasvien tai nuoret palot saman kasveja. Kun poimitaan, pavut havaitaan olevan paljon pehmeämpi kuin pähkinöitä, vaikka ne voidaan suorittaa kuivausprosessi kovettua niitä. Joitakin yleisimpiä pavut ovat mustia papuja ja voita pavut.Pähkinät ja pavut poikkeavat myös siementen määrä. Pähkinät on yleensä vain yksi siemen, vaikka ne voivat olla kaksi kuten aiemmin mainittiin. Siinä tapauksessa, pavut, voi olla useita siemeniä. Sanalla useita, tämä tarkoittaa, että pavut voivat olla jopa puoli tusinaa siemenet yhdessä pod. Lopuksi todellinen pähkinä siemeniä ei kytketty tai kiinni munasarja seinään. Tämä on selkeä ero, koska pavut ovat niiden siemeniä kiinnitetty pod seiniin.

Yhteenveto

1. pähkinä on hedelmä kun papu on enemmän siemen.
2. mutteri on yksi-kaksi siementä kun papuja voi olla jopa puoli tusinaa siemeniä.
3. mutteri on paljon vaikeampaa kuin pavut sekä sisältä että ulkoa.