Ero Single Malt ja blended Scotch Single Malt vs. Blend Scotch

Monet ovat hämmentynyt ero single malt viski ja sekoitettu Scotch. Oikeastaan ​​on 's mitään syytä olla sekava, koska ero on melko yksinkertainen.

Sekoitetut Scotch on sekoitus useita jyviä, kuten vehnä ja ruis ja tulee vaihteli tuottajat (tislaajien). Jos ikä viski on mainittava etiketissä, laki on melko vaativa, koska se vaatii tietyn vanhenemista. Esimerkiksi tietty viski ei saisi olla pienempi kuin kolme vuotta, ja sen todellinen ikä on vastattava nuorin viski lisättiin seokseen. Kun kuulet termi 'viski' mahdollisuudet ovat tämä on sekoitettu tyyppi.

Single Malt on nimetty sellaisiksi, koska tämä tuote on peräisin vain yhdenlaista tislaamo. Vain yksi tuotantoprosessi on tarpeen, jotta tällaista tuotetta ei 's ei tarvitse sekoittaa muulla sekoituksia. Se käyttää yhdenlaista puhdasta mallasjuomien viljaa C kuten ruista tai ohraa (perinteisesti). Asiantuntijat sanovat, että single malt maistuu paremmalta vanhetessaan. Mutta ne on pidettävä alkuperäisissä tammitynnyreissä koska pullotusta tämä juoma pysäyttää kasvuprosessisi (toisin kuin tyypillinen viini).

Jos olet asiantuntija maku alkoholin, ehkä rakastat nauttia kaikki single malt valmisteita saatavilla joissa asetetaan selkeät rajat toistensa kanssa. Tämä ainutlaatuisuus johtuu tietyn paikka tai alue, jossa juoma on käsitelty. Jokaisella tuotteella on oma ainutlaatuinen maku. Kun maku yhdenlainen mallasta, todella maistaa maantiede alkoholia.Useimmat Scotch sulautuu kotoisin Kanadasta, Irlanti, Skotlanti ja jopa Japanissa. Ehkä parhaiten tunnettu sekoitettu viski maailmassa on Black Label (Johnny Walker). Usein blended Scotch on massatuote, mutta tämä ei tarkoita, että se tulee aina halvalla. Mutta koska sen puhtaus, useimmat single-malt viskit ovat kalliimpia kuin yleinen sekoituksia. Että 'takia todellinen Scotch harrastaja osalta sekoitettu viski kuin huonompi henki verrattuna yhden malt Scotch. Silti monet edelleen väittää, että sekoittamalla useita viskejä luo tasaisemman valmistetta enemmän ainutlaatuinen makuun.

Yhteenveto:

1. Blended Scotch käyttää useita jyviä taas single malt käyttää vain yhdenlaista mallasjuomien viljaa, yleensä ohraa.
2. Blended Scotch sekoittaa useita viskejä ja läpi monia sekoittaminen prosesseja verrattuna single malt että vain käy läpi yhtä jatkuvaa käsittelyä.
3. Blended Scotch tulee monenlaisia ​​tislaamot verrattuna single malt, joka on valmistettu vain yhdestä.