Ero ruokasuolan ja kosher suolaTaulukko Salt vs Kosher Suola

Vaihtelevat mausteet ja ruoka parantajina ovat olleet osa ihmiskunnan historiassa. Aikana 1600 's, se ei ollut kultaa ja koruja, jotka väliä Espanjan kuningaskunnat noina aikoina, vaan mausteita, jotka tuodaan Aasian maista, kuten Malacca ja Filippiineillä noina aikoina. Mausteet pidetään ylellisiä eriä ne eivät olleet runsaasti näissä maissa. Nyt, se ei ole mausteita, jotka ovat kysynnän.

Suola on yksi näistä. Mutta sinä hämmästymään, jos on toisenlaista suolaa syrjään ruokasuolan joka on kosher suola? Katsokaamme eroja.

Riippuen kokki 'tarkoituksen ruoanlaittoon, ruokasuolan ja kosher suola voi erota kuvioita. Kosher suolaa, koska se juuri tuli merestä, on suurempi rakeita. Se on myös epäsäännöllinen jyvät että voi ilmeisesti purra kun sirotella ruokaan. Tämä rapeus voi lisätä herkku astian sadetuksen aikana. Taulukko suolaa, toisaalta, on hienompi jyvät. jyvät ovat myös erittäin minuutti ja säännöllisen muotoisia. Ne ovat hieman tarkempi kuin hiekkaa. kokit ja kokkeja mieluummin kosher suolaa useammin kuin ruokasuolan koska edellinen on helpompi nipistää kuin ruokasuolan, siten helpommin ripottele kaikkialla ruokalajien.

Nämä kaksi suolat eivät eroja molemmat ovat 98 prosenttia natriumkloridia. Kuitenkin molemmat eroavat tuotantoprosessiin.

Taulukko suola, aloittaa, louhitaan ja korjataan maan alla pois suolajäämät. Tämä suola, jota louhitaan sekoitetaan kalsiumsilikaatti. Tämä on paakkuuntumista ainetta, joka estää paakkuuntumista suolan. Taulukko suola on yleensä terävä maku ja hienompi rakeet. Koska se on hienompaa rakeet siten, se sisältää enemmän suolaa ruokalusikallinen se versus kosher suolaa ruokalusikallinen.Kosher suola, tai merisuolaa, on korjattu merestä. Miesten antaa meriveden virtausta isoon, ihmisen maa-alue, jossa esteiden jossa merivesi on lukittu ja haihdutetaan. Kosher suolaa sanotaan olevan kalliimpia kuin ruokasuolaa. Kosher suolaa ei myöskään ole suositeltavaa keittää tai liuottaa, koska se menettää ainutlaatuinen maku.

Suola voi tehdä tai rikkoa maku lautasen. Varmista vain eivät lisää liikaa estämiseksi verenpainetaudin ja munuaisten toimintahäiriöitä.

Yhteenveto:

1. Kosher suola on suurempi jyvät ja epäsäännöllinen rakeita ruokasuolan on hienompi ja säännöllistä jyvät ja rakeet vastaavasti.
2. Kosher suola on helppo nipistää ja levitä mukaan kokkeja ja kokit verrattuna ruokasuolan.
3. Kosher suola on kalliimpaa kuin ruokasuolaa.