Ero Jam ja SäilyttääJam vs Preserves

On olemassa useita yhtäläisyyksiä hilloa ja säilykkeitä. Ensinnäkin ne ovat kaikki valmistettu hedelmistä. Hedelmä käytössä on enemmän tai vähemmän samanlaisia. Joissakin tapauksissa on mahdollista käyttää samaa hedelmät tehdä sekä hilloa ja säilykkeitä.

Ero hillo ja säilykkeet ei ole kyseisten hedelmien käytetään, jotta ne. Se on prosessi tehdä niistä. Käyttämällä samaa hedelmää, voit tuottaa hilloa, ja samalla voit käyttää sitä tuottaa säilyttää. Tämä osoittaa selvästi, että hillo ja säilyttää on yhtäläisyyksiä ja myös eroja.

Prosessi tuottaa hilloa ja säilykkeet ei ole pitkä ja työläs, koska jotkut saattavat haluta kuvata sitä. Se on paljon helpompaa kuin se on tehty näyttämään ja ei vie liikaa aikaa. Kun olet kerännyt tarvittavat ainekset käyttää tuotantoprosessissa, todellinen aika, jota käytät läpi koko tuotantoprosessi on melko lyhyt.

Ero hillo ja säilykkeet on jumiutuneen valmistetaan hienonnettua tai murskattua hedelmää. Muita lisäaineita, jotka ovat mukana, jotta se, mikä on ovat: sokeri, pektiini, ja sitruunamehu. Kukin näistä ainesosista suorittaa ainutlaatuinen tehtävä, joka tekee tuotteesta, mikä on. Prosessissa, tukos jells yhdessä tulla mitä se on.

Tämän lisäksi hillo on pehmeä massaa tai niin kutsutun sose hedelmän. Hedelmä itsessään ei ole valmiissa tuotteessa. Tämä ei päde säilyttää. Prosessi säilönnässä eroaa hillo melkoisesti. Kuten edellä on mainittu, on tämän prosessin, joka saa aikaan pääasiallinen ero näiden kahden tuotteen välillä.

Se ei ole helppo erottaa toisistaan ​​ja hillot. Monet ihmiset ovat sekoittaneet kaksi tuotetta. Kuitenkin ero hillo ja säilykkeet, että säilykkeet sisältävät kokonaiset hedelmät paloina niihin. Nämä paloina hedelmiä yleensä keitetään liuokseen sokeria, kunnes ne kelluvat sitä tai suspendoidaan siirappi. Sinun täytyy varmistaa, että se ei hyytyä. Jos se jells yhdessä, sinun on luovuttu prosessin säilönnässä ja muutti sen jotain täysin erilaista.

Toinen alustava prosessit ovat enemmän tai vähemmän samanlaisia. Riippumatta siitä, mitä teet, kysymys kuten poiminta hedelmä on ehdottoman tärkeää. Eri tuotteet tehdään tarvitsevat erittäin laadukkaita hedelmiä. Tämän seurauksena tämä on jotain, joka on jaettava, koska se leikkaa koko prosessin. Ei ole tuote, joka on tarkoitus tehdä heikkolaatuiselta hedelmiä.

Yhteenveto:1. Erot hillo ja säilykkeet ovat:

2. Jam on valmistettu hienonnettu tai murskattua hedelmää.

3. Säilykkeet on valmistettu kokonaan paloina hedelmiä.

4. Jam sisältää sokeria, pektiiniä, ja sitruunamehu.

5. Preserves vain keitetään sokeria.

6. Jam annetaan hyytyä.