Ero Rye ja BourbonRye vs Bourbon

Ruis ja Bourbon kahdenlaisia ​​viskejä. Vaikka ruis ja Bourbon tehdään lähes samalla tavalla, ne ovat erilaisia ​​monin tavoin, kuten niiden maku ja alkoholipitoisuus.

Ensimmäinen ero, joka voidaan nähdä välillä Rye ja Bourbon viskiä on jyvät käytetään niiden valmistuksessa. Vaikka ruisviski on valmistettu ruis jyvät, bourbon on valmistettu maissista.

Ruisviski on vähintään 51 prosenttia ruista, ja tislataan alle 80 prosenttia alkoholia per tilavuus. Se on tallennettu tammitynnyreissä vähintään kahden vuoden ajan.

Bourbon sisältää vähintään 79 prosenttia viljaa. Mutta jos sisältö maissi ylittää tämän prosenttiosuuden, se on sitten kutsutaan Corn viski, eikä Bourbon. Tämä viski on myös tislaamalla sitä alle 80 prosenttia alkoholia per tilavuus. Kuten ruisviski, bourbon on myös varastoitu vähintään kahden vuoden ajan tammitynnyreissä.

Nimi Bourbon on johdettu alueelta nimi Bourbon Kentucky, jossa ensimmäinen Bourbon viskiä tislattiin. Ruisviski tislataan Kentucky.

Iso ero, joka voidaan nähdä kahden viskiä on, että Ruis on voimakkaampi kuin Bourbon. Verrattaessa alkoholipitoisuus, bourbon sisältää suuremman määrän per tilavuus kuin ruisviski. Vaikka Bourbon on hieman makea viski, ruis viski on katkera yksi.

Ruisviski on myös pidetty mausteinen ja erittäin terävä verrattuna Bourbon, joka on pehmeä viski.

Ruisviski oli suosituin kahden viskiä ennen kiellon, mutta kun kielto tuli voimaan, bourbon tuli valinta. Vaikka ruisviski on tehnyt palannut, bourbon on edelleen suosikki.Yhteenveto:

1. ruisviski on valmistettu ruis. Toisaalta, bourbon on valmistettu maissista.

2. Ruis viski on voimakkaampi kuin bourbon.

3. Vaikka Bourbon on hieman makea viski, ruis viski on katkera yksi.

4. Verrattaessa alkoholipitoisuus, bourbon sisältää suuremman määrän tilavuutta kohden kuin ruisviski.

5. Ruis viski katsotaan myös olevan mausteinen ja erittäin terävä verrattuna Bourbon, joka on pehmeä viski.