Ero Pannukakkuja ja vohvelit Pannukakkuja vs vohvelit

Useimmille amerikkalaisille, pannukakut ja vohvelit ovat katkottua aamiainen suosikkeja. Yhteistyötä maukasta siirapit ja raikas, voisulaa, nämä aamiainen elintarvikkeet voivat jopa tyydyttää brunssi. Ensisijainen ainesosat molemmat ovat vain jauhot, munat, ja leivinjauhe. Vaan käyttää hiivan kasvua, muna on ensisijainen ainesosa, koska sen keveys, jolloin kaksi eräänlaiseksi nopeasti leipää. Nykyään on olemassa monia kaupallisesti valmiita boxed vohveli ja pannukakkua seokset, jotka ovat erittäin helppo valmistaa.

Tyypillinen vohveli on kuin läheinen serkku pannukakku. Ne ovat hyvin liittyvä mutta vain eroavat joiltakin osin. Päällimmäisenä, vohvelit on enemmän rasvaa (öljy) pitoisuus kuin pannukakut, joka on luultavasti vastuussa antaa vohveli sen allekirjoitus ulkopuolella terävän pinnan. Lisäksi vohveleita tarvitsevat enemmän munia yhdistelmä tehdä niistä kevyempiä kuin pannukakut. Jotkut jopa erottaa muna valkoinen keltuainen ja voittaa valkoiset, kunnes se muuttuu jäykäksi ennen yhdistämällä se taikinaan. Tämä edistää nukkaisia ​​taikina (sekoitus useita jauhot ja muut nesteet, kuten vesi ja maito). Lisäksi jotkut lisätä sokeria taikinaa tehdä entistä kultainen vohveli.

Nämä kaksi poikkeavat toisistaan ​​myös niiden ruoanlaitto tekniikkaa tai laitteita käytetään ruoanlaitossa. Vohveleiden, erityinen vohvelirauta kuten vohvelirauta on ihanteellinen valinta. Rauta voidaan muotoilla pyöreä tai neliö, ja sen muotoilu sanelee paksuus lopputuotteen. Jotkut vohvelit päätyvät normaalia runsaampi kuin jos kyseessä on belgialaisia ​​vohveleita.Perinteisesti nämä rautoja lämmitetään liedellä, mutta nykyään, sähköinen vohveliraudat on jo myyty. Vohvelirauta on ainutlaatuinen sisäinen muoto, joka edistää höpöttää 'allekirjoitus painumia. Se kypsentää vohvelitaikinaa paljon nopeammin verrattuna keittämistä muissa paistaminen laitteet. Tuloksena on vohveli, joka ei ole vain rapea sen ulkoa, mutta myös tarjous sisällä. pannukakkuja valmistetaan eri tavalla, koska käytössä on sileä tai kuumaa paista pannulla. tämän vuoksi pannukakut tavallisia muotoiltu pyöreä.

Yhteenveto:

1. vohvelit on enemmän rasvaa, koska lisäämällä enemmän öljyä.
2. vohvelit ovat muhkeat ja kevyempiä kuin pannukakut johtuen lisäämällä enemmän munia ja miten valkuaiset hakataan erikseen vaahdoksi.
3. vohvelit ovat terävämmät ulkoa kuin pannukakut.
4. vohvelit keitetään käyttämällä vohvelirauta kun pannukakkuja valmistetaan käyttämällä paista pannulla tai parilalla.
5. vohvelit ottaa muodon vohvelirauta käytetty. Ne voivat olla pyöreä tai neliö, mutta ne on yleensä, että pariton, indented ruutumaisen ilmeen heidän ulkoa verrattuna kierroksen lettuja.