Ero Maito ja luomumaitoaMaito vs luomumaitoa

Oletko kuullut luomuelintarvikkeita? Nämä ovat todella elintarvikkeita, jotka tehtiin tai viljelty ilman keinolannoitteita, huumeiden ja torjunta samankaltaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että prosessi havaittiin kasvava on puhtaasti luonnollista, joten se on paljon terveellisempää kuin lisäämällä joitakin kemikaaleja vain nopeuttaa kasvua. Tässä suhteessa yksi kysynnän luomutuotteiden '' luomumaitoa, on saamassa paljon huomiota meijerituotteiden teollisuudelle. Joten miten erilainen on orgaaninen maitoa säännöllisesti maitoa?

Luomumaitoa on periaatteessa maito hankittu lehmien ruokitaan kuin ruiskutettava ruohoa. Tämä tarkoittaa, että lehmä 's ruoka on puhtaasti kemiallinen vapaa ja ei kasvanut lannoitteita. Toinen tilanne, jossa voidaan sanoa, että maito on orgaaninen on, kun maito on saatu lehmistä, jotka injektoitu keinotekoisia hormoneja vain edistää niiden maidontuotanto. Nämä lehmät myös jättää syövät heiniä laidunten, jotta he voivat olla niiden luonnollisessa elinympäristössä.

Säännöllisesti maitoa, päinvastoin, hankitaan lehmien syövät kemiallisia rikastettu tai parannettu heiniä. Vastapäätä luomumaitoa, lehmät tuottavat säännöllisesti maitoa on ruiskutettu maidontuotannon parantajia useammin kuin ei. Nämä lehmät Myös todennäköisimmin nähnyt koteloitavaksi niiden erikoistunut lehmän neljäsosaa ja syötetään myös jyviä. Koska kemikaaleja, jotka myös nautittavaksi lehmät ruvetessaan tehostetut ruohoja, niiden maito sisältää myös joitakin kemikaaleja, jotka voivat mahdollisesti alentaa säilyvyyttä maidon kun verrataan orgaanisten maitotuotteita.

Yksi etu kulutukseen luomumaitoa yli säännöllisesti maitoa on, että olet voittanut 't olla vaarassa syömällä kemikaaleja ja keinotekoisia elintarvikkeita parantajia että lehmät itse syönyt. Tämä on puhtaampaa maidosta, joka on turvallisempi juoda erityisesti lapsille. Mutta tämä doesnt 't tarkoita kuitenkaan että säännöllinen maito on vaarallinen. Säännöllinen maito on vielä kunnossa juomiseen, koska nämä tuotteet on testattu standardin terveys- ja turvallisuusvaatimuksia asettamat tietyt valtion virastoissa.

Kuten mitä aikaisemmin on mainittu, luomumaitoa on säilyy kauemmin kuin tavallista maitoa. Tämä tarkoittaa myös, että se on arvokkaampi kuin jälkimmäinen. Lisäksi luomumaitoa on seurausta ympäristöystävällisellä viljely, joka tukee tervettä kasvua muita villieläimiä. Tämä myös lisää jopa kustannuksia tällaisten.Vaikka molemmat maito muunnelmia on sama määrä ravintosisällön ja ovat juomakelpoista, he silti eroavat koska:

1. Orgaaniset maito on puhtaampaa kuin säännöllisesti maitoa, koska sen ei 't ole mitään kemikaaleja tai keinotekoisia aineita lisätään sitä.

2. Orgaaniset maito on säilyy kauemmin kuin tavallinen maito.