Ero Valkotonnikala ja TunaValkotonnikala vs Tuna

Tonnikala on yksi halutuimmista elintarvikkeita nykyään. Se 'ei ole vain sen maun vaan se on hyvin todennäköisesti johtuu sen terveyshyötyjä. On kuitenkin olemassa monenlaisia ​​tonnikaloja ja nämä ovat: tonnikalan, keltaevätonnikalaa, boniittia, isosilmätonnikalan, bonito, Blackfin
ja valkotonnikalaa. Jälkimmäinen markkinoidaan vaalean lihan. Itse asiassa se on ainoa tonnikalan joukossa seitsemän tyyppejä, jotka on tervehdittiin joilla totuudellisin valkoista lihaa. Vuonna ruokakaupat se voidaan myös merkitä 'hieno valkoinen' tai yksinkertaisesti 'white tonnikala.' Tämä on todennäköisesti syy, miksi se 's kalliimpaa, että säännöllinen tonnikalan.

Valkotonnikalaa kopioidaan toiseksi suurin kaupallinen saalis Yhdysvalloissa, kun keltaevätonnikalan. Tämä kala on yleensä saatu itäisen Tyynenmeren valtamerten alueilla. Tässä yhteydessä säännöllinen tonnikala tulee yleensä yellowfin koska tämä iso saalis.

Lisäksi tämä on myös syy, miksi keltaevätonnikalan ja albacrore ovat kaksi tonnikala tyyppejä, jotka ovat helposti saatavilla meren ravintoloista ja sushi-baareja. Näissä ruoka paikkoja, albacore valmistetaan yleensä kuten sushia tai sashimia varsinkin japanilaiset ravintolat.

Toisin kuin tavalliset tonnikaloja, valkotonnikalan sisältää myös enemmän omega-3 rasvahappoja. Tämä tekee siitä terveellisempiä elintarvikkeita valinta, joka on hyvä yksi 's sydän ja jopa taistelee tiettyihin syöpiin. Nämä rasvahapot itse lisätä rasvan kokonaismäärästä ja kalori tuotteen arvo. Tämä ei ole niin paha ollenkaan lähtien, kuten edellä tämä on hyvä tyyppi rasvaa.

On väitetty muiden ihmisten, keltaevätonnikala on pieni määrä elohopeaa, kertoo viimeisten tietojen FDA. On kuitenkin myös totta, että kaikki albacores ovat samat. Tämä tarkoittaa sitä, että jotkut säilöttyjen albacores ovat terveellisempiä vaikka jotkut eivät voi olla, että terve. Syy tällaiseen on käsittelystä kalan päälle kiinni, pakkaus ja myös koko tonnikalan itse. Lisäämällä muita täyteaineita, kuten soijaa, vesi ja kasvisliemi voi heikentää koko maku valkotonnikalaa. Olevaa kalaa koko, sanotaan, että kalastettaessa pienempiä albacores paremmin makuista että isompi kaloja.

Yhteenvetona:Valkotonnikala on ei metallisia ja ei-hämärä maku verrattuna tavalliseen tonnikalaa. Sen sanotaan olevan kevyin lihaa, puhumattakaan, lievin tonnikalan maku ympäri.

Valkotonnikala on hinnoiteltu korkeammalle kuin tavalliset tonnikalan

Valkotonnikala on enemmän rasvaa ja kaloreita kuin säännöllistä tonnikalaa.

Tuoreen FDA raportin, kohtuullisesti, valkotonnikala on pienempi elohopeapitoisuudet kuin muut tonnikalatuotteiden.