Ero tapiokatärkkelys ja tapiokajauhoTapiokatärkkelys vs tapiokajauho

Yksi tärkein ero tapiokatärkkelys päässä tapiokajauho on, että tapiokatärkkelys on johdettu tärkkelys maniokki tuotantolaitoksessa, kun taas jauhot on otettu juuri sitä. Molemmat vedetään pois Manihot esculenta. Tämä kasvilajeja löytyy Amazonin, Brasilia, Kolumbia, Venezuela, Kuuba, Puerto Rico, Haiti, Dominikaaninen tasavalta, Honduras, ja suurin osa Länsi-Intian. Tämä on nyt vaalittava ympäri maailmaa ja yleisesti tunnettu lukuisia nimiä. Vaikka kutsutaan eri tavalla maasta riippuen, tapioka kutsutaan yleensä maniokki tai katkera maniokki.

Englanti nimi tapiokan peräisin Etelä-Amerikan Tupi joka kokonaisuutena, tarkoitetaan menetelmää, jonka avulla maniokki tehdään sopiva syömistä. Uskotaan, että juuret katkera maniokki kasvi sisältää erittäin haitallisia kryogeenisten glykosideja, linamarin, ja lotaustralin sisältöä. Maniokin kasvi on joko punainen tai vihreä oksat. Useimmat vaarallinen sisältö löytyy vihreä oksat niin se edellyttää erityisiä hoitoja poistaa myrkkyjä. Riittämättömästi, karvas maniokki voi aiheuttaa paralyyttinen sairauden kulutettu pari viikkoa. Niinpä nämä juuret käsitellään tekemään tärkkelys.

Maniokin on kolmanneksi paras lähde hiilihydraatteja maailmassa; se on peruselintarvike monien ihmisten. Kun käsitelty, tärkkelys voidaan muuntaa jauhettu, paksu jauhot, suorakulmainen tikkuja, helmet tai boba että joissakin kulttuureissa, ja tapioka hiutaleita. Niinpä tapiokatärkkelys vs. tapiokajauho on vain huomioon, kun ei ole aavistustakaan mitä tärkkelystä valinta haluat ostaa.

Tapioka on erityisesti tunnettu ympäri maailmaa, että se on gluteeniton. Lukemattomia ihmiset ovat niitä hyötyvät siitä enemmän, koska lähes 1 100 ihmistä GB yksin kärsii keliakian. Keliakian on lääketieteellisesti kutsutaan kuin keliakia. Keliakia on sairaus, jossa limakalvon ohutsuolen vaurioituu estäen sitä absorboivien osien elintarvikkeiden, jotka ovat elintärkeitä terveyden ylläpitoon. Gluteeni löytyy vehnää, ruista, ohraa, ja kauraa. Reaktio gluteeni aiheuttaa vahinkoa läpi suolen seinämän. Niinpä ne ihmiset, joita tämä sairaus syödä esisuodatettu tapiokajauho useita gastronomisia käyttötarkoituksia.

Tapiokajauho on edullinen keittiössä koska sen sileä pinta, kevyt, ja super valkoinen jauho, joka tulee läpinäkymätön tai läpikuultava keitettynä. Se tarjoaa suotuisan chewiness kypsennettyjä tuotteita, kuten muffinsseja, jne tekee erittäin valkoinen leipä, onko täysjyväleipää tai valkoinen. Se paksunee nopeasti. Että 's, miksi se on tunnetusti hyvä, taloudellinen sakeuttamisaine mikä säästää energiaa prosessissa. Se ei hyytyä helposti poikkeaa muista maissitärkkelystä joten se on tavanomainen valinta jäädytettyä herkkuja. Tapiokajauho antaa kiiltävän ja erittäin herkullinen etsiä piirakat , kastikkeet, kastikkeet, pataruoat ja keitot. se on myös täydellinen ruoppaus jauhoja sekoittuessaan maissitärkkelystä. tapiokajauho ei haise miltään omaa siksi se ei koskaan sekoittuu makuja lautasen.

Muu kuin se on gluteeniton, se ei myöskään ole rasvoja missään muodossa, ei vitamiineja ja kivennäisaineita, ja on lähes proteiini ilmaiseksi. On täysin runsaasti hiilihydraatteja.

Yhteenveto:1. tapiokatärkkelys vs. tapiokajauho on vain huomioon, kun ei ole aavistustakaan mitä tärkkelystä valinta haluat ostaa.

2. Tapioka tunnetaan myös maniokki.

3. Cassava on kolmanneksi paras lähde hiilihydraatteja maailmassa; se on peruselintarvike monien ihmisten.

4. Tapioka on erityisesti tunnettu ympäri maailmaa, että se on gluteeniton.

5. tapiokajauho on edullinen keittiössä koska sen sileä pinta, kevyt, ja super valkoinen jauho, joka tulee läpinäkymätön tai läpikuultava keitettynä.