Ero Wine ja etikkaWine vs Etikka

Viinin ja etikka ovat kaksi hyvin eri nesteitä tehdään käyminen. Viini on alkoholijuoma tehty juo etikka on usein mauste jota ei ole tarkoitettu välittömään kulutukseen mutta add-on salaatteja, kastikkeet ja tietyt elintarvikevalmisteet.

Etikka on hapan luonteeltaan, joka on valjastettu käymistilassa etanolista. Keskeinen ainesosa, joka johtuu tätä kutsutaan -etaanihapon tai enemmän tunnettiin etikkahappoa. Sillä hyvin yhteisen pöydän etikka, happopitoisuus yleensä vaihtelee 4-8 prosentin tilavuusyksikköä kohti vaikka on joitakin vahvempia vaihteluita etenkin viinietikat peittaustarkoituksiin.

Sekaannus setit koska etikka saa muiden alkoholijuomien kuin viini, hedelmämehut (fermentoitu) ja olutta. Näin ollen on olemassa sanoja, kuten viinietikkaa, jotka ovat hyvin yleisiä kaikkialla Keski-Euroopassa. Koska lukemattomia mahdollisuuksia todelliseen -etaanihapon lähde etikka, on nyt paljon etikkaa muunnelmia. Yleisimpiä ovat: mallas, viini, hedelmät, riisi, kookos, sokeriruo'on, rusina ja olutta etikkaa.

Toinen temppu on, että jotkut kansakunnat kohtelevat omia etikka vaihtelut erillisenä luokan viiniä. Esimerkiksi Filippiineillä ne ovat ns kämmen etikka tunnetaan nimellä 'tuuba', joka voidaan joko käyttää etikkaa tai erillisenä alkoholijuoma. Käynyt SAP palmu, tämä juoma voi tulla etikka, kun käymisprosessi on pidennetty. Tämä on luultavasti yksi syy, miksi termien määritelmät etikka ja viini ovat harvennus.

Mitä tosiasiallisesta käytöstä, viinietikkaa käytetään monissa elintarvikevalmisteet kuten vinaigrettes, chutneys ja marinadit. Mutta useimmiten, etikka käytetään joko mauste tai erillisenä kastike sinänsä.Toisaalta useimmat viinit valjastetaan fermentoidusta viinirypälemehusta. Käymisprosessi aloitetaan hiivat. Eri rypälelajikkeista ja monipuolinen hiivakantoja tasoittaa tietä monimuotoisuutta viinejä saatavilla tänään. Mitä historia, viinit ovat vanhempia, koska ne on todettu olevan noin vuodesta 6000 eKr kun viinietikkaa pinta vuosituhansien myöhemmin noin 3000 eaa. Etenkin Euroopassa, viinit on nähty välttämättömänä lisäosa liharuokia, kakut ja jopa jotkut jälkiruokia.

1. Vaikka mahdollista, juominen puhdas etikka on harvinaisempi kuin juo viiniä.

2. Viinin pidetään usein sosiaalisena alkoholijuoma, kun etikka on komponentti kastikkeita tai käyttää helposti saatavilla mauste.