Ero Lime ja Key LimeLime vs Key Lime

Citrus on yleinen nimi kukinnan pensas tai pieni puu, joka kuuluu Ruutakasvit perhe, joka on kotoisin Kaakkois-Aasiassa. Sen hedelmät, jotka ovat runsaasti C-vitamiinia ja flavonoideja, voi syödä tuoreena tai tehtäisiin mehua tai hilloa.
On olemassa monia lajikkeita sitrushedelmien yleisimpiä ovat: appelsiinit, greippi, mandariinit, sitruunat ja limetit. Vaikka appelsiinit, mandariinit, ja greippi yleensä syödään tuoreena, sitruunat ja kalkki ovat parhaiten tehdä mehuja sekä ulosmittaus ruokia.

Kalkki on sitrushedelmien lajike, joka on pyöreä ja on vihreä keltainen väri. Sen massa on hyvin hapan ja hapan ja käytetään monissa ruokia. Sen lehdet käytetään myös yrttejä suurimmassa osassa Aasiaa, kun taas sen mehua käytetään makujen erilaisia ​​juomia.

Se on monia muita käyttötarkoituksia syrjään kulutetaan ruokana. Se on hyvä lääke keripukki, ja sen eteeriset öljyt käytetään hajuvedet. Kalkkia käytetään myös valmistuksessa puhdistusaineita. On olemassa useita erilaisia ​​kalkki, nimittäin; Persia, espanja, makea, Australian, Kaffir, veri, mandariini, myski, ja Key lime.
Key lime on pienempi, on enemmän siemeniä, ja on vahvempi aromi kuin useimmat muut lajit kalkkia. Vaikka kalkki on yleensä vihreä väri kun raakoja, joka on silloin, kun ne ovat yleensä korjataan, avain kalkki on kellertävä. Se on myös vähemmän kömpelö kuin muita kalkkia. Se on ohuempi kuori kuin useimmat muut kalkki tyyppejä ja on hapan, mutta se on makeampi maku kuin mikään muu kalkki tyyppejä. Sen maku on myös erilainen. Se on vahvempi, voimakkaampi, ja kirpeä maku. Sitä käytetään siirapit, jälkiruoat, marinadit, curryt ja kastikkeet.Se tunnetaan myös Omani kalkkia, Meksikon tai Länsi-Intian kalkki, ja Baarimikko 's kalkkia. Se parantaa makua alkoholijuomien kuten margaritat, tonics, ja giniä. Se sai nimensä Florida Keys, joka tunnetaan Key lime pie. on myös kotoisin Kaakkois-Aasiassa, vaan tuotiin Yhdysvaltoihin kautta Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa, Euroopassa, erityisesti Espanjan, joka toi puu Florida Keys.

Yhteenveto:

1. Kalkki on erilaisia ​​sitrushedelmiä kasvi, joka on hedelmät, joita käytetään mehuja ja ruokia, Key lime on eräänlainen kalkkia.
2. Useimpien kalkki on paksut kuoriin, mutta Key lime on ohuempi kuori.
3. Key lime on makeampi kuin muita kalkkia.
4. Key lime on kooltaan pienempi ja tilavuus kuin useimmat muut lajit kalkkia.
5. Key lime on tarter, enemmän hapan, ja on voimakkaampi maku, kun taas muunlaisia ​​kalkin on vähemmän hapan sisältö ja vähemmän voimakas maku.
6. Limes poimitaan kun ne ovat vielä vihreitä, mutta Key lime on enemmän kellertävä väri verrattuna muihin kalkkia.