Ero Valkoinen ja oranssi BataattiValkoinen vs Oranssi Bataatti

Kaksisirkkaisessa kasvi, bataatti kuuluu Convolvulaceae perheeseen. Bataatit miehekäs on kahta lajiketta '' white bataatti ja appelsiini bataatti. Nämä kaksi eroavat toisistaan, koska valkoinen ja oranssi väri ihon.

Sen lisäksi, että ero ihon värin, niillä on myös monia eroja. Mutta useimmat ihmiset ovat tietämättömiä eroa Valkoinen ja oranssi bataattia.

Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan nähdä on makeus. Valkoista peruna pidetään makeampi kuin oranssi bataatti. Toinen ero voidaan nähdä läsnä ollessa beeta-karoteeni, joka auttaa tuottamaan A-vitamiini kehossa. Bataatti tiedetään sisältävän enemmän beetakaroteenia kuin paksut vihanneksia. Verrattaessa kahta bataattia, oranssi bataatti tiedetään sisältävän enemmän beetakaroteenia kuin valkoinen bataatti.

Puhuttaessa oranssi bataattia, jotkut ihmiset viittaavat tähän bataatti on Yam. Ihmistä Yhdysvalloissa yleensä mieluummin nimi Yam oranssiksi bataatti. Nimi Yam annettiin sen erottamiseksi valkoinen bataatti.

Voidaan myös nähdä, että on pienen eron maku välillä valkoinen ja oranssi bataattia. Valkoiset perunat ovat lievempiä maku verrattuna oranssi bataattia.

Valkoisen bataatti on pehmeämpi iho verrattuna oranssi bataatti. Toisin kuin valkoinen bataatti, oranssi bataatti on kovempi ja vankka rakenne. Orange bataatti on tummaihoisia kuin valkoinen bataatti.

Yhteenveto1. valkoinen bataatti ja oranssi bataatti eriytetään, koska valkoinen ja oranssi väri ihon.

2. valkoinen peruna pidetään makeampi kuin oranssi bataatti.

3. Kun verrataan kahta bataattia, oranssi bataatti tiedetään sisältävän enemmän beetakaroteenia kuin valkoinen bataatti.

4. Ihmiset Yhdysvalloissa yleensä mieluummin nimi Yam oranssiksi bataatti.

5. valkoinen perunat ovat lievempiä N maku verrattuna oranssi bataattia.

6. valkoinen bataatti on pehmeämpi iho verrattuna oranssi bataatti. Toisin kuin valkoinen bataatti, oranssi bataatti on kovempi ja vankka rakenne.