Ero Shredded ja juustoraasteSilputtu vs juustoraaste

Termit 'murskataan' ja 'raastettu' ovat sekoitettavissa keskenään todennäköisesti koska ne ovat edelleen käytetään vaihdellen monet kotioloissa. Vaikka on totta, että murskataan ja raastettu elintarvikkeita voidaan valmistaa samoilla laitteilla (tavallinen koti raastin), se on edelleen ymmärretty eri kuin silputtu erä ja raastettua erä näyttää erilaisia ​​lopulta.

Useimmat kotitekoinen graters on varustettu karkeille pinnoille erikokoista ja malleja. Tämä ero pintoja aiheuttaa erilaisia ​​kuvioita varten ritilä tai murskaamiseen prosessi. Jotkut suosituimpia elintarvikkeet, joita raastettu tai murskataan ovat: juusto, porkkana, kookospähkinä liha, perunat, ja monet muut. Nykyisin kuitenkin useimmat elintarviketeollisuuden laitteita, jotka on sähköisesti kytketty moottoreihin auttaa nopeuttamaan ritilä tai murskaamiseen prosessia käyttämällä vaihdettavissa terästerät jotka pyörivät avulla sähkömoottorin.

Määritelmän mukaan raastettu materiaali on jotain, joka on raastettu tai alennettu pieniksi fragmenttien kannalta on jauhemaista. Tämä tapahtuu hieromalla materiaali (kuten juustoa) vastaan ​​karkea ja hionta pintaan kuin siivilän (kuten edellä mainittiin). Parmesanjuustoa on yksi yleisimmistä ruokatuotteiden raastettua.

Sitä vastoin revityn materiaalin saavutetaan käyttämällä samoja laitteita, mutta eri puolelle tai pinnalle. Tämän seurauksena silputtu kohteita yleensä pitenevät, lankamainen nauhat, jotka ovat repeytyneet tai leikata pois terävät reunat raastin pinnan. Että 's miten terminologia' silppuaa 'tuli olla, joka kirjaimellisesti tarkoittaa' pitkä nauhat. 'Käytännön sovelluksessa on parempi valmistella silputtu porkkanat tehtäessä coleslaw koska voit todella tuntea sen pehmeä rakenne toisin kuin käytettäessä porkkanaraastetta varten samantyyppinen lautasen.Sinun on myös otettava huomioon, että pienempiä raastettua materiaalin johtaa sen nopeammin paistoaika toisin silputtu tuotteista. Esimerkiksi juustoraastetta sulavat nopeammin verrattuna juustoa riekaleiksi lämmetessään. Joten jos 'Haluaisitko vielä nähdä juuston päälle pizza lämmityksen jälkeen, niin se voi olla parempi voit käyttää juustoa riekaleiksi.

Joten sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota tietää eroista silputtu erä ja raastettu erä. Kun pyydetään alkuun spagettia juustoraastetta, varmista tuottaa pieniä, juustoa hiukkasia, jotka eivät raastettu eikä juustoa riekaleiksi koska ne vaikuttavat suuresti miten lautasen näyttää lopulta.

Yhteenveto:

1. silputtu kohde näkyy esimerkiksi pitkä nauhat kun raastettua kohde näkyy kuin pieniä fragmentteja kannalta on jauhemainen luonnossa.
2. Shredding tuottaa tasaisempia riekaleiksi vastakohtana ritilä mikä yleensä epätasainen, raastettu tuotteita.