Ero syöminen ja tupakointi WeedSyöminen vs tupakointi ruohoa

Marihuanan tai muuten tunnettu kannabiksen tai pilveä tai ganga, rikkakasvien tai pot, on luokiteltu luokan I Aine nojalla valvottavia aineita Act. Se sisältää 400 yhdisteitä, jotka voivat joko aiheuttaa henkistä sivuvaikutuksia lyhyellä aikavälillä kokemusta tai helpottaisi terminaalin sairauksia. Laillistaminen marihuanan ikuisesti painostaneet maissa, joissa se on laitonta. Se oli 30 's että CIA merkkituotteiden se laitonta ja haitallista, kun otetaan. Nyt näyttää siltä, ​​että käsitys kasvi on muuttunut rajusti. Maailma tuntui lähempänä sitä ja osoittaa, että hitaasti tulee hyväksyä. Käyttö sitä on jopa kuvataan elokuvista (ei että se 's ensimmäistä kertaa), mutta tällä kertaa elokuvia kevyempiä teemoja ja katsojat ovat nuorempia. Vaikka marihuana on jo hyväksytty tai säännelty muissa maissa on vielä joitakin kokoomuksen ryhmät, jotka kumoavat marihuanan ja sen vaikutukset yhteiskuntaan joten kun sana marihuana on mainittu, on vielä, että rengas, joka tekee sen kiistanalainen.

Marihuana voidaan polttaa tikun, joka bong, tai voidaan nauttia kautta elintarvikkeisiin. Vaikka nämä ovat samat vaikutukset, se yleensä poikkeaa pituuden vaikutus ja kuinka kauan se kestää sen vaikutus. Jotkut käyttäjät tai fanit mieluummin joko polttaa sen tai keittää ja syödä sitä.

Savustettu ruoho on hieman helpompaa kuin ruoanlaittoon sitä. Kaikki käyttäjä on saanut tehdä on rulla sen kanssa riisiä tai vehnän olkea, tavallisella paperilla tai kudosta. Mielessä on, että kun heität yhteinen täytyy vain pitää paperin ohut ja yksinkertainen. Tietenkin paksua paperia kattaisi maku rikkakasvien niin se 's todellakaan ole ihanteellinen. Kun rullaamista yhteinen, säädettävä paperin kuivatusta ruohoa se sitten rullaa se ylös. Se' s niin helppoa. Jopa ensikertalainen voi tehdä sitä. Tupakointi on yhtä helppoa kuin miltä se kuulostaa liian. Kun haluat polttaa sen käyttämällä bong voit joko ostaa sen myymälöissä tai voit olla se kotitekoisia. Jos haluat tehdä sen itse, niin tässä ovat vaiheet muistaa. (1) Etsi tyhjän vesisäiliön vähintään 2 litran pullo ja varmista, että se on vielä sen korkki. (2) Tee alas varsi irti kuulakärkikynä. (3) Tee kulho pois rullalle foliota. (4) Tee reikä alaosassa Bong veitsellä. Varmista, että reikä on juuri sopivan kokoinen alas varren sopivaksi. Muista tehdä reikä ei aivan pohjaan Bong. On oltava riittävästi tilaa vettä. (5.) Aseta kuulakärkikynän kammio. Tape, jos se ei pysy paikallaan. (6.) Tape sinun foliota kulho lopussa pallo kynä kammioon. Säkissä pieniä reikiä alareunassa kulhoon. (7.) Tee kaasutin reikä sivussa Bong vähintään tuuman suurempi kuin alaspäin varren reikään. Sitten voila! Sinulla on DIY Bong. Hyvä asia bongs on, että se ei ole pilaantuvia. Voit pitää sitä niin kauan kuin se voi silti käyttää.

Syöminen ruoho on todella jännittävä hanke lähinnä siksi kaikki eivät ole tarpeeksi rohkea tekemään hash brownies ja tilan kakkuja. Paitsi, että nämä rikkakasvien täytetty elintarvikkeet ovat yksinoikeudella vain maille, että kannabis ei ole laitonta. Ihmiset, jotka ovat syöneet ruohoa todistaa, että 'korkea' vaikutus marihuanan kun syödään tavallisesti 4x kauemmin kuin silloin, kun se on savustettu. Valmiste tilaa kakut ja hash brownies ovat yleensä samat, miten kokki tekee tyypillinen brownies vain, että kokki tuo hyvin erikoinen ainesosa se kuivataan marihuanan lehtiä.

YHTEENVETO:1.

Tupakointi marihuana on helpommalla kuin ruoanlaittoon sitä.
2.

Rullalle liitos on helpompi löytää kuin hash brownies tai tilaa kakkuja.
3.