Ero Sipulit ja scallionsSipulit vs scallions

Vihannekset ovat melko vaikea syödä kun olimme lapsia. Lapset ja jopa aikuisten aikuiset eivät edes syö kasviksia. Jotkut vihannekset maistuvat kamalalta kun kypsennetyt kunnolla kuten katkera kurpitsa. Nämä vihannekset ovat kuitenkin erittäin terveellistä, että ne estävät sinua sydänsairauksien ja syöpien. Joten sen vielä parempi valita vihanneksia yli punainen liha ja rasva, instant aterioita.

Kaksi parasta makuista kasvikset ovat sipulit ja salottisipulit. Mikä voisi olla eroja?

Scallions on monta nimeä kuten: vihreä sipuli, kevätsipuli. Green salottisipuli tai sipuli tikkuja. Suvun meille Allium ja laji vaihtelee. Sipuli, toisaalta, tunnetaan myös lamppu sipuli tai puutarha sipuli. Sen suku on Allium, mutta laji on Allium cepa tai A. cepa koska on olemassa muita lajeja sipulit alle Allium kuten A. Fistolosum tai Japani sipulia ja A. Proliferum tai Egyptin sipuli. Se riippuu lajista.Mitä ulkonäkö, scallions eivät muodosta sipulit, kun ne ovat täysin kehittyneitä. Länsimaissa se on kasvanut vain salaattia sipulia tai vihersipuli. Se on jo korjattu kerran on pieni lamppu muodostumista. Scallions ovat pienemmät kuin keskimäärin sipulit. Nämä ovat keitetyt ja etsitään mieto maku se tuo. Se voidaan keittää tai voidaan juuri syönyt ja sekoitetaan raaka keskuudessa salaatteja. Tämä tapahtuu pääsääntöisesti Aasiassa. Sitä käytetään myös kastikkeita, voileipiä, ja curryt tai vain tavallinen sekoitetaan poikaset vihanneksia.

Sipulit, toisaalta, ovat korjataan, kun ne saavuttavat täysimittainen bulbing. Niillä on monia käyttötarkoituksia ympäri maailmaa. Niitä käytetään pääasiassa niiden aromi ruoanlaitossa. Niillä on myös vahvempi maku kuin kevätsipulia. Tämä kasvi on laajalti käytetty esimerkiksi Intiassa, Pakistanissa ja Iranissa koska sipulit ovat perusainekset keskuudessa curryt. Länsimaissa sipulit käytetään lisuke sirut ja kalaa, esimerkiksi Isossa-Britanniassa ja Australiassa. Sipulit ovat suurempia kuin kevätsipulia. Sipulit myös vaihdella väriltään kuten punasipulia mikä on parasta broiling ja grillaus; valkoinen sipuli jota käytetään aina Meksikon ruokia, ja lopuksi keltasipulia jotka ovat edullisia käytettäväksi Ranskan ihmisille heidän ruokia.

Yhteenveto:

Kevätsipulia ja sipulit ovat vaihtelevia lajeja, mutta molemmat tulivat suvun Allium.

Scallions ovat pienempiä kuin sipulit ja eivät ole riippuvaisia ​​sen lamppu ennen korjattu toisin kuin säännöllistä sipuli.

Scallions on miedompi maku kuin sipuli.