Ero Olut ja viiniOlut vs. Wine

On ollut pitkään käynnissä keskustelu, joka on parempi alkoholijuoma yleinen '' on se olutta tai viiniä? Kuitenkin määrittää vastaus tähän kysymykseen meidän on määriteltävä sanan 'parempi'. Kuitenkin molemmat juomat ovat hyviä. Se 's luultavasti vain mieltymyskysymys. Molempia voidaan käyttää ruoanlaitossa, ja ovat niiden terveyden maksuja. Heidän alkoholi pitoisuudet vaihtelevat myös tyypin mukaan olutta tai viiniä.

Päällimmäisenä, oluet ovat peräisin viljanjyvät, kuten maltaita, vehnä, maissi ja jopa riisi. Humala, oikeastaan ​​eräänlainen kukka, ovat myös lisäosia oluita, jotka toimivat säilöntäaineita. Päinvastoin, viini on myös toinen alkoholijuoma, otettu viinirypäleistä, ja erityisesti käynyttä rypäleen mehua.

Mitä historia, olut pidetään vanhin muoto alkoholijuoma ympärillä. Se oli jo olemassa jo 9000 BC, vastustaa viinien 'paljon myöhemmin kehitys joskus 6000 eaa. Näin ollen jälkimmäinen on uudempi alkoholijuomalajia verrattuna olutta.

Mitä luokan ja sosiaalisen arvon, viini on kiinnitetty enemmän kaunopuheinen leimautumista, koska se on yleensä alkoholi valinta juhlaan kuten häissä, palkinnot yö, Galleria aukot, pallot ja vastaavat. Beers sijoitetaan paljon pienemmäksi kuin viinejä, sillä niistä on tullut standardi juoman massoille. Beers sanotaan kuuluvan mitä kutsutaan kuin yhteinen paikka, koska se on usein joivat vähemmän muodollisia kokoontumisia.

Mukaan erilaisia, monet alkoholittomat juovat tulisi sopia, että viini on monipuolisin juoman joukossa kaksi. Viinit yleensä maistuu paremmalta, haju paremmin, ja on myös laaja kirjo makuja. Toisin oluita, jotka ovat enemmän tai vähemmän sama, valmistajasta riippumatta, ja pidetään selvästi sama vanha alkoholijuomia poimittu tavallista jyvät, viinit ovat paljon vapaampi laajuudeltaan, sillä on olemassa lukuisia eri maustettujen viinien ympärille. Tuhansia eri rypäleen sekoituksia käymässä muunnelmia ja ainutlaatuinen tyylejä maku uuttoja johda viinien ainutlaatuisia makuja ja makuja.1. Beers ovat vanhempia alkoholijuomat verrattuna viinejä.

2. Beers valjastetaan peräisin viljanjyvät, kun taas viinit otetaan yleensä käymisteitse viinirypäleistä.

3. Beers pidetään vähemmän muodollisia juomaa kuin viinejä.