Ero Lay 's Chips ja Pringles ChipsLay 's Chips vs Pringles Chips

Peruna on yksi maailman 's peruselintarvikkeiden hyödykkeitä. Ne valmistetaan monin eri tavoin, joista yleisin on niin perunasose joka tarjoillaan aterioita. Niitä voidaan myös keittää yhdessä lihaa ja muita ainesosia. Ne ovat myös suosittu ranskalaiset jotka tarjoillaan yhdessä hampurilaiset ja virvoitusjuomien. ranskalaisia ​​perunoita tuotiin Yhdysvaltain presidentti Thomas Jefferson, joka oli kokeillut niitä asuessaan Ranskassa. niistä tuli välittömästi hitti Yhdysvalloissa ja olivat nauttivat ihmiset kaikilta life.

Vuonna 1800-luvun puolivälissä, kokki George Crum valmis ranskalaisia ​​perunoita vieraille ravintolassa, mutta yksi vieras ei ollut tyytyväinen siihen, miten ne on laadittu. Joten kokki viipaloitu perunat hyvin ohut ja paistettu niitä. Tämä johti perunalastuja.

Tänään, perunalastut johtava välipala ruokaa amerikkalaisille sekä useimmat ihmiset kaikkialla maailmassa. On olemassa kaksi merkkejä perunalastuja, jotka ovat erittäin suosittuja tänään, Lay 's sirut ja Pringles pelimerkit.

Lay 's sirut perustettiin vuonna 1932 ja edelläkävijä välipala ruokaa mainoksia ja mainoksia. Ne oli alun perin tehty perunoita, suolaa ja öljyä ilman säilöntäaineita. Nykyään ne tulevat useissa eri makuja, jotka on pakattu pussiin. Koska Lay 's sirut on valmistettu pelkästään ohuina viipaleina perunaa, jokainen siru tulee eri kokoisia ja muotoisia, jotka ne saavat sillä ne keitetään öljyä, joka tekee niistä hieman enemmän rasvainen. Jokainen siru myös kokkeja eri tavalla, ja vaikka jotkut saattavat olla täydellisesti valmistettuja, muut voivat tulla hieman ylikypsää ja lopen. Vaikka alkuperäinen maku on edelleen suosituin, vähärasvainen Lay 's sirut ja muut maut ovat myös saatavilla.Pringles sirut, toisaalta, ovat peruna välipala, joka on tehty perunoita, vehnää, ja muita ainesosia. Se oli ensin esiteltiin välipala elintarvikkeiden markkinoille vuonna 1968 Procter \u0026 amp; Gamble. Sen kehittäminen tuli kuluttajien valitukset rikki siruja, joita myydään pusseissa joten he päättivät pakata Pringles pelimerkit kanisteriin, joka ei ainoastaan ​​pidetty pelimerkit muoto, mutta myös pelastaa tuoreempaa pidempään.

Jokainen Pringles siru on täsmälleen sama muoto ja koko kuin kaikki muut, ja ne ovat vähemmän rasvaisia ​​ja tarjota monipuolisempia makuja. Rakenne on sama, koska se valmistetaan sekoittamalla kaikki ainekset yhteen.

Yhteenveto:

1. Lay 's sirut ovat välipala, joka on tehty puhtaasti perunoista taas Pringles sirut ovat välipala, joka on valmistettu perunasta, vehnästä, ja muita ainesosia.
2. Koska Lay 's sirut on valmistettu perunasta, ei kaksi sirut ovat samat joko koko, muoto tai koostumus vaikka kaikki Pringles sirut ovat yhtenäisiä rakenteeltaan, muoto ja koko.
3. Lay 's sirut pakataan pussiin kun Pringles sirut pakataan kanisteriin.