Ero White ja Tumma balsamiviinietikkaaWhite vs Tumma balsamiviinietikkaa

Valkoista ja tummaa balsamiviinietikkaa ovat Italian viinietikkaa. Hyvin nimi itsessään osoittaa, että ne ovat kaksi eri merkkejä etikka '' yksi on valkoinen ja toinen on tumma.

Puhuttaessa Valkoinen balsamiviinietikka, se on makea, hienovarainen maku. Tulossa puhdas väri, valkoinen balsamiviinietikkaa tarjoillaan kaikki vaaleisiin elintarvikkeita. Toisin kuin tumma balsamiviinietikka, valkoinen balsamiviinietikkaa ei värjää elintarvikkeita. Tämä etikka käytetään pääasiassa marinadit, salaatinkastikkeet ja vaaleat kastikkeet.

Tumma balsamiviinietikkaa pidetään todellista balsamico. Yön balsamiviinietikka on yleisimmin käytetty etikkaa. Toisin Valkoinen balsamiviinietikka, Dark balsamiviinietikkaa on perinteisesti. Se on ollut käytössä vuodesta keskiajalla. Jotkut jopa eivät pidä Valkoinen balsamiviinietikka kuin balsamiviinietikkaa.

Kuten nimestä voi päätellä, Dark balsamiviinietikkaa tulee paksu värejä. Toinen ero, joka voidaan havaita välillä White ja Tumma balsamiviinietikkaa on, että myöhemmin yksi on enemmän vuotiaita. Sanotaan, että jotkut Tumma balsamiviinietikkaa on kypsytetty yli 100 vuotta. White balsamiviinietikkaa on kypsytetty noin 12 vuotta.

Jopa hinta kahden italialaisen etikkaa on paljon eroa. Tumma balsamiviinietikkaa on hinnoiteltu korkeammalle kuin White balsamiviinietikkaa. On vuotta ikääntymisen, joka tekee pimeässä balsamiviinietikkaa niin kallista. Mikäli ikääntymisen, tumma balsamiviinietikkaa kypsytetään hiiltynyt tynnyriä. Toisaalta, valkoisen balsamiviinietikkaa

Ei kypsytetty hiiltynyt tynnyriä.

Kun tarkastellaan terve näkökohtia, tumma balsamiviinietikkaa on terveellisempää kuin valkoinen balsamiviinietikkaa. Se voidaan myös nähdä, että tumma balsamiviinietikkaa on paksumpi etikkaa.Yhteenveto

1. Valkoinen balsamiviinietikka tulee valon väri taas Tumma balsamiviinietikkaa tulee paksu värejä.

2. Tumma balsamiviinietikkaa pidetään todellista balsamico.

3. Toisin Valkoinen balsamiviinietikka, Dark balsamiviinietikkaa on perinteisesti. Se on ollut käytössä vuodesta keskiajalla. Jotkut jopa eivät pidä White balsamiviinietikkaa kuin balsamiviinietikkaa.

4. Tumma balsamiviinietikkaa on enemmän vuotiaita.

5. Tumma balsamiviinietikkaa on hinnoiteltu korkeammalle kuin White balsamiviinietikkaa.