Ero Nectar ja Juice? Nectar? vs Juice

Mesi ja mehua liittyvät kasveihin. Nectar on neste, joka on valmistettu kasveista, ja mehu on nestemäinen luonnostaan ​​hedelmiä ja vihanneksia.

Kun nektaria on saanut kukkia, mehu saanut hedelmistä ja vihanneksista.

Nectar on luonnollinen, sokeri-rikas neste. Nectar aikaansaadaan joko kukkia tai ylimääräistä kukka nectaries. Vaikka mehu löytyy hedelmiä ja vihanneksia, se ei ole luonnollisesti saatavissa kuin mettä. Mehu valmistetaan muussaamiseen tai puristamalla hedelmiä ja vihanneksia.

Vaikka nektaria voidaan pitää mehu lintuja, mehu voidaan kutsua nektaria ihmisille. Verrattaessa paksuus, mesi on paksumpi kuin mehua.Sekä mettä ja mehu on monia rooleja pelata. Vaikka mesi on erittäin hyödyllistä, että lintuja ja eläimiä, mehu on tärkeä nestemäinen ihmisille. Meden tärkeä rooli luonnossa. On nektaria, joka houkuttelee lintuja ja eläimiä, jotka todellakin auttavat pölyttäville. Mesi ylimääräisestä kukka nectaries toimii ravinteiden. Nectar pidetään myös hyvä lähde kuin hunajaa.

Ihmiset useimmiten juovat mehuja koska ne sisältävät runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita sekä muita ravintoaineita. Esimerkiksi appelsiinimehua tiedetään olevan runsaasti C-vitamiinia, kaliumia, foolihappoa ja antioksidantteja. Aikoina, jolloin ihmiset ovat erittäin heikkoja, lääkärit mieluummin heidän juoda mehua, koska se on monia terveydellisiä etuja. Se ei ole, että ihmiset juovat mettä niin usein kuin mehua.

Nimi 'mettä' on johdettu latinasta 'mettä', jota pidetään lempijuomaasi jumalten.

Yhteenveto:
Vaikka nektaria on saanut kukkia; mehu on mennyt hedelmistä ja vihanneksista.
Nectar aikaansaadaan joko kukkia tai ylimääräistä kukka nectaries. Vaikka mehu löytyy hedelmiä ja vihanneksia, se ei ole niin luonnollisesti saatavilla mettä.
Mehu valmistetaan muussaamiseen tai puristamalla hedelmiä / vihanneksia.
Meden tärkeä rooli luonnossa. On nektaria, joka houkuttelee lintuja ja eläimiä, jotka todellakin auttavat pölyttäville. Mesi ylimääräisestä kukka nectaries toimii ravinteiden.
Ihmiset useimmiten juovat mehuja koska ne sisältävät runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita joukossa muita ravintoaineita.
Vaikka 'nektaria' voidaan kutsua mehua lintujen, 'mehu' voidaan kutsua nektaria ihmisille.