Ero Valkoinen ja punainen KvinoaValkoinen? vs punainen quinoa

Quinoa on peruselintarvike, joka tulee suuresta Inca Civilization. Se on peräisin Andeilla Etelä-Amerikassa ja on viljelty vuodesta 3000B.C. Se on elintarvike, joka on erittäin runsaasti proteiinia. Jopa siemenet on todettu olevan erittäin runsaasti kalsiumia, rautaa, A-vitamiini, ja osa B-vitamiineja. Quinoa siemeniä myös tulevat eri värejä. Ne tulevat valkoinen, violetti, punainen, oranssi tai musta. Quinoa käytetään viljaa ruoanlaittoa varten, mutta se on itse asiassa liittyvät punajuuret ja chards. Tämä ruoka kutsutaan myös 'kulta inkojen' tai 'äiti grain', koska tämä ruoka on täydellinen proteiini. Modern kokit löytäneet nämä kultainen hedelmiä Inkat, ja sen jälkeen, sadat quinoa reseptejä luotiin tyydyttämään jokainen gourmet 's maku.

Kvinoa on eri värejä. Se on valkoinen, punainen ja musta. Väri on yksi tärkeimmistä eroista eri quinoa. Mutta sen jälkeen, löydät että yksi quinoa on paljon edullisempi ihmisten kuin muut, koska sen erittäin voimakas maku, kun taas toinen on suosiman eläimiä, koska se 's vähemmän karvaita. Jos haluat tietää enemmän Inkojen herkku eroja, jatka lukemista.

Valkoista quinoa kutsutaan säännöllisesti quinoa kun Inca punainen on mitä he kutsuvat tummanpunainen quinoa. On olemassa 120 tyyppisiä quinoa, mutta valkoinen quinoa ja punainen quinoa ovat niitä viljellään eniten. Nämä kaksi quinoa ovat suosituin kaikista. Cooking quinoa näyttää yksi sen pieniä eroja. Väri quinoa jälkeen jäähdytys riippuu johon quinoa te keittää. Kun he ovat kypsiä, valkoinen quinoa muuttuu valo kultaa, ja tummanpunainen quinoa muuttuu keskipitkällä ruskeaa. Kun valkoinen quinoa on keitetty, se näyttää valkoista riisiä, kun taas punainen näyttää ruskea riisi. Maku jokaisen eräänlainen quinoa on hieman erilainen kuin hyvin. Punainen ja valkoinen quinoa on hieman hienovaraisempaa oman makuhermoja. Valkoinen yksi on kevyempi ja, kun syödään raakana, on vähemmän karvas kuin punainen. Tämä on tarkka syy, miksi eläimet rakastavat ruokkia valkoista punaisen. Punainen quinoa on hieman maanläheinen, vahva maku, ja nuttier. Siksi monet kuluttajat valitsevat tämän yli valkoinen yksi. Molemmat erilaista quinoa (punainen tai valkoinen) on runsaasti proteiinia. Se on täydellinen kaikki yhdeksän aminohappoa. Kvinoa on myös runsaasti mangaania, magnesiumia, B2-vitamiinia, ja rautaa. On todella ole eroa toisistaan ​​silloin, kun se tulee ravitsemus.

YHTEENVETO:1.

Suurin ero on väri. Valkoinen yksi on nimeltään säännöllinen quinoa kun taas punainen yksi on nimeltään Inca punainen quinoa.
2.

Kun ne kypsyvät on myös ero väri. Valkoinen yksi muuttuu hieman kultaa kun taas punainen yksi muuttuu ruskeaksi.
3.