Ero Siemenet ja JyvätSiemenet vs Jyvät

Siemen määritellään alkion tehtaan katettu siemenkuori, jotka sisältävät usein ruokaa. Se muodostuu kypsynyt munasolun kasvien hedelmöittymisen jälkeen. Siementen muodostumisen täydentää lisääntymiselle sykli siemenkasvit, joka alkaa kasvun kukkia ja pölytys. Alkio kasvaa tsygootti kun siemenkuoren kasvaa päässä ovule kamara.

Viljaliikkeeksi on pieni syötävä hedelmä, yleensä kova ulkopuolella, korjattu ruoho kasveja. Jyvät pohjimmiltaan kasvavat klusterin huipulla täysikasvuinen kasvi ja ne sisältävät vehnä, kaura, riisi ja ohra. Koska jyvät ovat yleensä viljellään suuressa mittakaavassa, niitä pidetään niitin kasveja ja ne ovat numero yksi energia maailmanlaajuisesti.

Teknisesti ottaen, voimme viitata siemenen kuin ovule sisältää alkion, kun vilja on fuusio siemenkuoren ja hedelmiä. Joissakin jyvät, kuten maapähkinä, kuori voidaan erottaa hedelmiä paljastaa siemen. Kuitenkin muut viljat, kuten maissi, siemenkuoren ja hedelmiä kudos ei voi erottaa toisistaan.

Siemen on tyypillisesti kolme perusosaa, jotka ovat alkio, siemenkuoren ja endospermin. On selvää, että alkio on tärkein osa, koska se on sen solut, jotka lopulta erilaistua ja kasvaa eri kudoksissa, jotka muodostavat laitoksen lopulta. Siemenkuoren ja endospermiä yksinkertaisesti tarjota tukea, vaikka ne ovat kriittisiä alkion 's kehitystä.Jyvät tarjoavat ruokaa lähinnä hedelmistä osa, esimerkiksi ruokaa Vehnäjyvät johdetaan maahan hedelmä, joka on osa viljan. Viljelykasvien, kuten hirssi, se on todella siemen, joka on ominaisuuksia hyvin samanlaisia ​​kuin hedelmästä osan jyviä, ja siksi sitä käsitellään kuin viljaa kulinaarinen kannalta.

Siemenissä kuten herneet (ja hernettä muistuttava siemeniä), osa niiden alkion ovat hyvin jauhoinen ominaisuuksia, kun ne kuivataan verrattavissa jyviä. Näitä voitaisiin jauhaa saada jauhoa, joka voi olla hyvin samankaltainen kuin otettu tyypillinen rakeiden kulinaarinen kannalta.

Yhteenveto

1. Siemen on ovule sisältää alkio kun vilja on fuusio siemenkuoren ja hedelmiä.
2. Tyypillisesti siemenet kylvetään kasvattaa kasveja, kun jyvät kerätään ruokaa.