Ero Ice Cream ja Frozen YogurtIce Cream vs. Frozen Yogurt

Jäätelö ja jäädytetty jogurtti ovat molemmat jäädytetään jälkiruokia, että ihmiset kaikkialla maailmassa nauttivat, ja he jakavat monia yhtäläisyyksiä ja eroja. Koska joidenkin niiden yhtäläisyyksiä, ne molemmat tulevat monenlaisia ​​makuja ja värejä, ja luodaan alhaisissa lämpötiloissa, kun taas jatkuvasti jauhoivat. Molemmat ovat syöneet vastaavalla tavalla '' yleensä pois kupit tai käpyjä. Ne ovat tyypillisesti kumpikin maitopohjaisia, ja sisältävät rasvaa ja sokeria C vaikka terveellisempiä vaihtoehtoja rajoitettu tai mikään edellä mainituista ainesosista. Molemmat aavikot antaa ravitsemuksellisia etuja, kuten proteiinia, kalsiumia ja B-vitamiinia

Jotkut heidän erot alkavat niiden käyttöönoton ajankohdasta. Jäätelö otettiin ensimmäisen kerran käyttöön, Yhdysvaltoihin aikana perustettiin maan itsensä takaisin vuonna 1776. Kesti lähes 200 vuotta pidempään ennen jäädytetty jogurtti tuli saataville. Vaikka jäätelö sai myönteisen vastaanoton, kun sen käyttöönottoa, koska sen alkuperä ja evoluutio päivätty takaisin muinaisen sivilisaation, jäädytetty jogurtti 'ensimmäinen pääsyä Yhdysvaltoihin, jonnekin 1970' s, oli säälittävä yksi. Kesti vielä 10 vuotta ennen kuin valmistajat kehittäneet jäädytetty jogurtti, joka vetosi kuluttajia. Ajoitus oli täydellinen, vaikka, kuten terveyden villitys oli pyyhkäisi maan, ja ihmiset olivat innokkaita hyväksymään tämä uudempi, pienempi rasvaa jäätelöä vaihtoehto.

Toinen pääasiallinen ero jälkiruoat on seurausta jogurtti 'valmistusprosessi. Terveet bakteereja, joka tunnetaan myös probiootit, ovat seurausta käymisprosessin kun eläviä viljelmiä lisätään maitoon luoda jogurtti. Nämä probiootit vahvistaa immuunijärjestelmää taistelemalla pois 'huonoja' bakteereja, jotka voivat tehdä yhden sairas. sama hyödyllisiä bakteereja löytyy jogurtti löytyy joissakin versioissa jäädytetty jogurtti, mutta se ei koskaan löydetty jäätelöä. Etsi jääjogurtti kanssa LAC sinetti pakkaus, joka osoittaa läsnäolo 'live Active Cultures' (probiootteja).

Yhteenvetona, jäätelöä ja jäädytetty jogurtti nauttivat ihmiset ympäri maailmaa. Molemmilla on monia yhtäläisyyksiä, mutta myös pitää merkittäviä eroja:1. Molemmat kohtaavat monenlaisia ​​makuja; syödään kuppiin tai kartio; ovat tyypillisesti maitopohjaisiin, ja jakaa joitakin ravinteita, kuten proteiinia, kalsiumia ja B-vitamiinia

2. Jäätelö oli valtava menestys, kun sen viemistä Yhdysvalloissa ajankohtana America 's Independence, jäädytetty jogurtti, käyttöön vuonna 1970, tarvitaan vielä 10 vuotta muutoksen ennen kuin se hyväksytään laajalti.