Ero valkoinen ja keltainen cheddarjuustoaValkoinen vs keltainen cheddarjuustoa

Juusto on yksi-halutuimmista leivontaan ja elintarvikkeiden ainesosien koko maailmassa. Ihmiset merkittävä se niin herkullinen ja jumalallinen. Sen hapan, suolainen ja makea maku yhdistettynä, juusto voi varmasti tuoda esiin parhaat makuun jostakin lautasen se on keitetty.

Cheddarjuustoa on yksi monenlaisia ​​juustoja, joita voi ostaa markkinoilta tai voidaan käsitellä kotona. Kun ihmiset ajattelevat cheddarjuustoa, kuva ponnahtaa mieliin on kuva keltainen tai oranssi lohko. Itse asiassa, kun joku ajattelee juustoa, väri tumman keltainen tai oranssi välittömästi edustaa sitä. Siksi, kun ihmiset menevät markkinoille ostamaan cheddarjuustoa; oranssinvärinen cheddar saa myydä useammin kuin valkoisia. Vaikka 'mitään vikaa valinnassa oranssi yli valkoista cheddars, tämä käytös on varmasti seurausta hyvin yleinen väärinkäsitys.

White cheddars eivät poikkea Orange cheddarjuustoa. Maku on sama, tekstuuri on sama, käsittely on melko sama, ja tuoksu on hyvin paljon samaa. Valkoinen ja oranssi cheddar juustot ovat kuin identtiset kaksoset syntynyt sama äiti, vain että ne eroavat väriltään. Kyllä. Ainoa asia, joka erottaa valkoisen cheddar oranssista yksi on väri. Tässä 's miten.

Cheddarjuustoa, toisin kuin muut juustot, on valmistettu puhtaasta lehmän 'maito. Maito, pastöroitu tai ei, sekoitetaan sitten juoksetetta (ainesosa, joka saa aikaan juuston juosta). Juusto tulee sitten vaiheessa kutsutaan cheddaring, jossa oikealle kun juusto lämmitetään, rahka aiheuttamat juoksutetta voidaan vaivataan suolalla. Tämän jälkeen juusto leikataan kuutioiksi valua hera pois ja pinotaan ja kääntyi. Se kestää noin 15 kuukautta juuston kypsyä ja sanotaan, että mitä pidempi juusto kypsytetään, sitä paremmin makuista se. Näin valkoinen cheddar juusto valmistetaan. Ne ovat kypsyneet sisällä luolissa. valkoinen cheddarjuustoa on pohjimmiltaan luonnollinen väri cheddarjuustoa.

Koska cheddar juusto valmistetaan puhtaasta lehmän 'maito, juusto päättäjien' kauan sitten huomattiin, että tuottamasta maidosta lehmän kesäaikaan on kellertävä väri se johtuu beetakaroteeni sisältöä tuoretta ruohoa, että lehmät syövät. Mutta väri haalistuu uudelleen, kun maidot tuotetaan talvella. Tämä johtuu lehmät syövät heiniä tai kuivattuja lehtiä tällä kaudella niin tuotetusta maidosta on puhtaan valkoinen. Siksi juusto päättäjät keksi liuoksella lisäämällä tumman keltainen väriaine osaksi juusto antaa sille lisää maalin. Ihmiset Lontoossa mieluummin värillinen elintarvikkeet, joten juusto päättäjät lisätä väriä valkoinen cheddar, jotta se olisi myyntikelpoista.Ja silloin oranssinvärinen cheddarjuustoa tuotettiin. Luotaessa oranssi cheddarjuustoa on melko sama valkoisen cheddarjuustoa. Ainoa tekijä, joka erottaa sen valkoista cheddar on väriainetta lisätään siihen prosessissa cheddaring. Tämä väriaine kutsutaan annatto (sellu, joka ympäröi massaa Achiote puu). Annatto sekoitetaan rikas juusto kerma ja muuntaa sen oranssi prosessissa. Ennen vanhaan, puhdas annatto oli sekoitetaan suoraan cheddarjuustoa, mutta nykyaikana, annatto on sekoitettu paprika öljyä tuottamaan haluttu väri, että julkinen jo rakastaa.

YHTEENVETO:

1.

Valkoinen cheddarjuustoa ja appelsiini cheddarjuustoa eivät eroa paitsi väri.
2.