Ero musta ja vihreitä oliivejaMusta vs Green oliiveja

Oliiveista on tunnettu jo vuosisatoja niiden ravitsemukselliset ja lääkinnällisiä ominaisuuksia. Oliivit viljellään runsaasti Keski / trooppisen Aasian osissa Afrikkaa ja Välimeren maissa.

Tuskin mitään eroa musta ja vihreitä oliiveja, mutta yksi on niiden kypsyysasteen. Vihreät oliivit ovat raakoja, kun taas mustat oliivit ovat kypsiä. Vihreät oliivit poimitaan hyvin ennen kuin ne ovat kypsiä, kun taas mustat oliivit poimitaan vasta kun ne ovat kypsiä.

Toinen ero on, että vihreät oliivit on kasteltu lipeä-ratkaisu ennen suolavedellä. Mustia oliiveja, toisaalta, Don 't tarvitse liotuksen. Sanotaan myös, että vihreät oliivit sisältävät enemmän öljyä kuin mustia oliiveja.

On hieman erilainen koostumus, näiden kahden välillä. Vihreitä oliiveja on kiinteämpi rakenne kuin mustia oliiveja. Jos vihreät oliivit ovat kosteat, mustat oliivit ovat kuivia. Toisin vihreitä oliiveja, mustia oliiveja on sileä pinta.Kokit on erilaiset mieltymykset, kun se tulee käyttämään vihreitä tai mustia oliiveja niiden valikoissa. Useimmat kokit käyttävät vihreitä oliiveja koristeeksi tai antaa 'karvas' maku. Enimmäkseen vihreät oliivit kypsennetyt tai paistetaan. Sen sijaan, mustia oliiveja käytetään paistetaan ja einekset ja käytetään pääasiassa lihasta, salaattia, pizzaa ja calzones.

Vihreät oliivit täytetyt kapris, anjovis, manteleita ja pippuri lisätä maun ja aromin. Mustat oliivit, ei kuitenkaan ole yleensä täytetty.

Ei ole paljon eroa vihreä oliivi ja mustia oliiveja verrattaessa niiden ravitsemukselliset näkökohdat.

Yhteenveto

Vihreät oliivit ovat raakoja taas mustat oliivit ovat kypsiä.

Vihreitä oliiveja on kasteltu lipeä-ratkaisu ennen suolavedellä. Ei tarvitse liottaa mustia oliiveja.

Vihreitä oliiveja sisältävät enemmän öljyä kuin mustia oliiveja.

Vihreitä oliiveja on kiinteämpi rakenne verrattuna mustat oliivit.

Jos vihreät oliivit ovat kosteat, mustat oliivit ovat kuivia.

Toisin vihreitä oliiveja, mustia oliiveja on sileä pinta.