Ero Pizza Kastike ja tomaattikastikettaPizza Kastike vs tomaattikastiketta

Tomaattikastike on eräänlainen kastiketta, joka on valmistettu tomaatit. Tomaatit ovat ihanteellisia kastikkeita, koska heillä on nestemäistä sisältöä, ja ne eivät tarvitse mitään sakeutusaineita, jotta ne ohuiksi kastikkeet. Tämän lisäksi liha tomaatit on erittäin pehmeä ja ne kypsyvät helposti.

Tomaattikastike ei pidetä mauste. Pikemminkin se on tehty varten sekoittamalla se lautasen että se tulee osa. Vaikka se on hyvin yleisesti käytetty vihanneksia ja lihaa, se on myös käytetty kastike pastaruokia ja pizzaa.
Sitä valmistetaan poistamalla ensin siemenet ja nahat ja pilkkominen tomaatit. Jälkeenpäin tomaatit keitetään oliiviöljyä ja maustetaan suolalla. Pitääkseen kastike tulemasta liian kuiva, vesi, paperia tai viiniä lisätään.

Jos haluat lisätä enemmän makua, mausteita kuten valkosipulia ja sipulia ovat sauted oliiviöljyssä ennen niiden lisäämistä tomaatit. Riippuen kokki 'toivomukset, jauheliha ja muut mausteet voidaan myös lisätä myös pippuria tehdä spicier.
Käyttö tomaattikastiketta Italian ruokia tuli sen käyttöönoton espanjalaiset joka toi resepti New World. Sen käyttö pasta mainittiin ensimmäisen kerran 1700-luvun lopulla, ja siitä lähtien se on tullut erittäin suosittu osana pastaruokia ja pizzaa.
Tomaattikastike on monia lajikkeita, ja ne tulevat maustetaan eri yrttejä ja mausteita. Vaikka se on erittäin suosittu ainesosana pastaruokiin, se on myös ainesosa, joka pizza voi tehdä ilman. Tämä kastike kutsutaan pizzakastike.
Pizza kastike on kastike, joka laitetaan pizzaa. Se on yleensä valmistettu tomaatti pohja, jossa on useita mausteita lisätty. Joskus se voi olla pelkkää tomaattikastiketta, mutta useimmiten se on tehty muiden mausteiden ja mausteita, kuten basilika, oregano, valkosipuli, ja sipuli.Jotkut jopa grilli tomaatit ja murskaa ne pizza taas toiset käyttävät valkokastike sijaan tomaattikastiketta. Tämä on valkoisen pizza joka korvaa tomaatteja maitotuotteita, kuten kermaa tai pesto. Tämäntyyppinen pizza on juusto, oliiviöljy ja mausteita ainesosina.

Yhteenveto:

1. Tomaattikastike on eräänlainen kastike, joka on valmistettu tomaatit yhdessä yrttejä ja mausteita, kun pizza kastike on kastike kumpi laittaa pizza.
2. Tomaattikastike on tomaatti pohja taas pizzakastike voidaan tai ei voida tomaatti perustuu mutta on kermaa tai pesto sijasta tomaatteja.
3. Tomaattikastike voidaan lisätä mihin tahansa lautasen; liha, siipikarja ja kasvikset sekä pastaruokia ja pizzaa kun pizzakastike käytetään ainoastaan ​​pizza.