Ero Sokeri ja kondiittori 's SokeritSokerit vs kondiittori 's sokereita

Rakeistettu yksinkertainen valkoinen sokeri tulevat eri koostumukseltaan ja käytetään moniin tarkoituksiin. Jotkut sokerit hyödynnetään pääosin teollisuuden toimintoihin. Toiset käytetään monissa evästeet, kakut ja muut makeat jälkiruoat me säännöllisesti syödä päivittäin. Valkoinen sokerit ovat hennon rakeisia aineita, joita käytetään yleisesti noin puolet raekoko muita erityisiä erilaisia ​​sokeria. Jotkut jauhetut sokerit yhdistetään maissitärkkelystä paakkuuntumisen estämiseksi ja varmistaa, että ne virtaavat kitkattomasti.

Lukuisat makeiset ja jälkiruoat voittanut 't olla mahdollista ilman apua kondiittori sokereita, jota yleisesti kutsutaan jauhettu sokeri. Tämäntyyppinen sokeria on oikeastaan ​​granuloidaan, joka on jauhettu mekaanisesti erittäin hieno sokeri. Nämä jauhetut sokerit käytetään tyypillisesti tehdä sokeria lasitteet, kakku kuorrutus, koriste- icings, ja jälkiruoka kastikkeet. kondiittori 's sokerit käytetään myös lisätä makeutta beignets, paistettua munkkeja, ja suppilo kakkuja. Valkoinen sokerit, toisaalta, on pesty ja puhdistettu niin, että niillä ei ole melassia maku ja valkoinen julkisivu. Maku valkoinen sokeri on verrattain puolueeton maku, joten se on suosittu vaihtoehto makeutetut juomat ja leivontaan. Suurin osa markkinoilla myydä tämäntyyppisen sokerin usein eri muodoissa. Kun keittokirjoja vaativat sokeria, ne yleensä osoittavat valkoisen sokerin ellei ohjeita selvästi muunlainen sokeria.

Kondiittori 's sokeri ei usein käyttää vaihtoehtona valkoisen rakeisia sokerit reseptejä. Kondiittori' s sokeri doesnt 't sallivat pitkät jaksot lämpöä. Tämä tekee tämäntyyppisen sokerin sopivampia lasitteet ja kylmä icings, vanukkaat, ja lämmittämätön kastikkeet. valkoinen sokerit peräisin eri lähteistä, kuten sokerijuurikkaat ja sokeriruoko. Nämä kasvit ovat poljettu luovuttavat makea johdannaisia. mehu saa kiteytyä on löysällä murentua. Nämä aineet voivat myydä nykyisessä kunnossa, mutta tyypillisesti pestään kunnes ne kiteytyvät ja jauhettiin tarpeen. valkoinen sokerit voidaan pestä useita kertoja saada haluttu väri, valkoinen. jälkeen jalostamon valkoista sokeria, se voidaan sallia kuivua ennen sen pakkaamista.

On mahdollista luoda kondiittori 's sokeria oman kodin asettamalla valkoisen sokerin tehosekoittimessa ja jauhamalla se jauheena. Kotitekoista, jauhetut sokerit on käytettävä mahdollisimman pian tai tulee säilyttää kuivassa ja viileässä paikassa. Jos jätetään suojaamatta, tämä sokeri imee kosteutta ympäristöstä, joten sinun täytyy pitää se tiukasti kääritty muovipussiin tai kannellisia purkki. valkoinen sokeri on kaikkein helposti tyyppi sokeria. Tuottajilla on myös erilaisia ​​esityksiä kuten sokeripaloja ja puhdistetut sokerit. Tämä muoto sokeria on kaikkein käsitelty tyyppi, ja useat henkilöt valitsemaan vähemmän puhdistettu tyyppisiä sokeria tai vaihtoehtoisten sokereita kuten makeutusaineita valmistettu hunajaa tai agave nektaria.

Kondiittori 's sokeria yhtä hyvin kuperasta kanssa muut mausteet aamiaiseksi ruokia kuten voita, kaneli, ja siirappi. Jotkut henkilöt nauttivat sadetus tomusokeria päälle ranskalainen paahtoleipä, pannukakut, ja belgialaisia ​​vohveleita. Valkoinen sokerit, päinvastoin, ovat yleensä käytetään makeuttamiseen suosikki juomia ja elintarvikkeita, kuten kahvi, mehut, jne.

Yhteenveto:1. Valkoinen sokerit ovat hienovaraisesti rakeisia aineita käytetään yleisesti noin puolet raekoko muita erityisiä erilaisia ​​sokeria. Jotkut jauhetut sokerit yhdistetään maissitärkkelystä paakkuuntumisen estämiseksi varmista, että se virtaa tasaisesti.

2. Lukuisat makeiset ja jälkiruoat voitti 't olla mahdollista ilman apua kondiittori' s sokerit, jota yleisesti kutsutaan jauhettu sokeri. Tämän tyyppinen sokeri on oikeastaan ​​granuloidaan, joka on jauhettu mekaanisesti erittäin hieno sokereita.

3. Valkoinen sokerit, toisaalta, on pesty ja puhdistettu niin, että niillä ei ole melassia maku ja valkoinen julkisivu. Maku valkoinen sokeri on verrattain puolueeton maku, joten se on suosittu vaihtoehto makeutetut juomat ja leivontaan.

4. kondiittori 's sokeri ei usein käyttää vaihtoehtona valkoisen rakeisia sokerit reseptejä. Kondiittori' s sokeri doesnt 't sallivat pitkät jaksot lämpöä.

5. Valkoinen sokerit peräisin eri lähteistä, kuten sokerijuurikkaat ja sokeriruoko. Nämä kasvit ovat poljettu luovuttavat makea johdannaisia. Mehu on sallittua kiteytymään on löysällä murentua. On mahdollista luoda kondiittori 's sokeria kotonanne asettamalla valkoisen sokerin tehosekoittimessa ja jauhamalla se jauheena. Kotitekoista, jauhetut sokerit on käytettävä mahdollisimman pian tai tulee säilyttää kuivassa ja viileässä paikassa.