Ero Ale ja StoutAle vs Stout

On olemassa eri lajikkeiden olutta. Joukossa erilaisia ​​olutta, Ale ja Stout ovat suosituimpia. Ale, joka on usein kuvattu vankka, hedelmäinen ja runsas, on valmistettu ylhäältä mishiivassa. Tout, joka on runsaasti maustettu, tumma ja raskas, on valmistettu vaalean maltaat, karamelli mallas ja mallastamattoman ohraa.

Ale on pohjimmiltaan valmistettu mallasohran kautta lämmin käymisen avulla hiiva. Oluet ovat tavallisesti keitetty lämpötiloissa, jotka vaihtelevat välillä 15-25 astetta. Koska se ferements, hiiva nousee huipulle, joka antaa Ale makea maku ja maku. Ale sisältää myös humalan, jotka antavat sille kasviperäisten maku.

Toisin Ale, Stout on tummempi olut. Stouts ovat myös vahvoja verrattuna Ale. Alkoholipitoisuuden Stout on korkeampi kuin Ale. Lisäksi stouts tulla myös tummat värit, paljon tummempi kuin Ales. Kun verrataan stouts, Ales kypsytetään vain lyhyen aikaa.

Sana Stout löydettiin alunperin Egertonin Manuscript, asiakirja, joka juontaa juurensa 1677. sanaa Stout käytettiin voimakas tai stout olutta. Ale on kotoisin Englanti sana ja on johdettu Old Englanti alu tai ealu.

Sekä Ale ja Stout tulee monia muunnelmia. Stouts ovat maustettu tumma hedelmää, suklaata tai kahvia. Jotkut Stout lajikkeita sisältävät Baltic Porter, kuiva stout, imperial stout, kaurahiutaleita stout, osteri stout, suklaa stout ja kahvia stout. Ale tulee muunnelmia, kuten Brown ale, Pale Ale, Scotch ales, Mild ales, Burton ales, vanha ales ja Belgian ales.

Yhteenveto

1. Ale, joka on usein kuvattu vankka, hedelmäinen ja runsas, on valmistettu ylhäältä mishiivassa. Tout, joka on runsaasti maustettu, tumma ja raskas, on valmistettu vaalean maltaat, karamelli mallas ja mallastamattoman ohraa.2. Toisin Ale, Stout on tummempi olut.

3. stouts ovat myös vahvoja verrattuna Ale.

4. alkoholimäärän Stout on korkeampi kuin Ale.

5. stouts tulevat tummat värit, paljon tummempi kuin Ales. Kun verrataan stouts, Ales kypsytetään vain lyhyen aikaa.

6. Stout käytetään yleensä voimakas tai stout olutta. Sana Stout löydettiin alunperin Egertonin Manuscript, asiakirja, joka juontaa juurensa 1677. Ale on kotoisin Englanti sana ja on johdettu Old Englanti alu tai ealu.