Ero musta ja keltainen sinapinsiemenetBlackmustard siemen vs keltainen sinapinsiemenet

Sinapinsiemenet ovat olleet käytössä keittiössä vuosisatojen. Mausteinen maku ovat erittäin tervetulleita kaikissa keittiöissä. Sinapinsiemenet tulevat eri tyyppejä kuten ruskea ja keltainen kanssa pieniä eroja niiden välillä. ?
?
Sekä musta ja keltainen sinapinsiemenet ovat peräisin eri alueilla. Musta sinappi on peräisin Lähi-idässä. Alkuperä keltainen sinappi voidaan jäljittää itäisen Välimeren alueelle. Sekä musta ja keltainen sinappi siemenet ovat pieniä, jossa pyöreä muoto, mutta mustat tulevat hieman pienempi.

Väri kaksi sinapinsiemenet itse tekee ulos eron näiden kahden välillä. Musta sinappi on tumman ruskeasta mustaan ​​väri, kun taas keltainen sinapinsiemenet ovat joko keltainen tai valkoinen väri. Myös ero maun välillä musta ja keltainen sinappi. Musta sinappi mukana vahva pistävä maku, kun taas keltainen sinappi tulee mieto maku.

Musta sinapinsiemeniä käytetään laajasti Aasiassa, erityisesti Intiassa. Keltainen sinappi tai keltasinappi tai American sinappia käytetään laajalti U S. keltainen väri sinapinsiemenestä johtuu lisäämällä kurkuma mauste.Musta sinappi käytetään lähes kaikki ruoat, sillä se antaa mausteinen maku. Keltainen sinappi käytetään laajalti makkaraa, voileipiä ja hampurilaisia. Nämä keltainen sinapinsiemenet lisätään myös öljyä, etikkaa tai hunajaa tehdä marinadit ja kastikkeet.

Käyttöesimerkeistä, musta sinappi on laajasti käytetty kuin keltainen sinapinsiemenet.

Yhteenveto

Musta sinappi on laajasti käytetty kuin keltainen sinapinsiemenet.

Musta sinappi on peräisin Lähi-idässä. Alkuperä keltainen sinapinsiemenet voidaan jäljittää itäisen Välimeren alueelle.

Musta ja keltainen sinappi siemenet ovat pieniä, jossa pyöreä muoto, mutta mustat tulevat hieman pienempi.

Musta sinappi on tummanruskeasta musta väri, kun taas keltainen sinapinsiemenet ovat joko keltainen tai valkoinen väri.

Musta sinappi mukana vahva pistävä maku, kun taas keltainen sinappi tulee mieto maku.

Keltainen sinappi tai keltasinappi tai American sinappia käytetään laajalti U S. Musta sinapinsiemeniä käytetään laajasti Aasiassa, erityisesti Intiassa.