Ero Siemenet ja pavutSiemenet vs Pavut

Ihmiset sekoittavat usein eri palkokasveja yhtenä ja samana. Totuus on, koska yksittäisten jäsenten palkokasvien perhe ovat läheistä sukua, on olemassa myös joitakin eroja, joita on vaikea huomata aluksi. Kaksi kasvikset sekoitetaan usein keskenään ovat siemenet ja pavut.

Yksinkertaistettuna, pavut voidaan pitää siemeniä, mutta ei kaikki siemenet ovat pavut. Siten pavut ovat tarkempia, koska ne ovat vain alatyypin siemeniä. Termillä siemen on yleisempi merkitys, koska se voi kuvaamaan jotain, joka voidaan kylvää kuten perunan osalta, maissin ja auringonkukan siemeniä. On perus Elämänsyklinne useimmissa kasvilajien tai kasvien tyyppejä.

Pavut ovat luonnehtia olevan palkokasvien, jolla on paljon vankka varsi. Jotkut yleisimmistä erityisiä esimerkkejä pavut ovat pavut, voita, tummansininen, munuaisten ja punaiset pavut. Mitä tulee eri alatyyppejä pavut, että todellisuudessa on olemassa lukuisia papu lajikkeita tiedossa. Vicia (faba), Pisum (herne), linssi (linssit), lablab (hyasintti), glysiini (soija), ja Erytrina (koralli papu) ovat kaikkein kulutetaan ja suosituin pavut tasalla.

Yleisessä Englanti käyttö, pavut eivät oikeastaan ​​nimenomaan käyttää kuvaamaan ainoastaan ​​puhdasta papuja. Muita kasveja, jotka eivät liity läheisesti samaan palkokasvien perhe on edelleen luokitellaan papujen kuten castor, kahvi, vanilja ja kaakao papu. Tämä johtuu siitä, pavut on hyväksytty sanan merkitsevän jotka vain muistuttavat ulkoasua tai ovat luonteeltaan tosi pavut (niiden siemenet ja palot), vaikka pintapuolisesti.

Pavut ovat ravitsevia elintarvikkeita, koska ne sisältävät runsaasti kuitua (veren kolesterolia alentava elintarvike komponentti). Niillä on myös folaattia ja rautaa. A 3. 5 oz papu annos antaa sinulle noin 80 kcal. Sama määrä antaa myös kuluttajalle 10,5 g hiilihydraatteja, 0,5 g rasvaa ja 9,6 g proteiinia.On myös tärkeää huomata, että kaikki pavut ovat syötäviä, ainakin, jos kypsentämätön. Se johtuu siitä, että jotkut papu vaihtelut, kuten munuaisten pavut sisältävät myrkkyjä, jotka voivat vain tuhoutua keittämällä. Syödä niin, täytyy tuoda pavut keitetään tai kokki niitä kohtuullisesti vähintään 10 minuutin ajan.

Vaikka sekä siemenet ja pavut ovat osa palkokasvien ryhmä, kaksi kasvikset eroavat edelleen johtuen seuraavista syistä:

1. papu on tarkempi termi verrattuna laajempi ja yleisempi termi '' siemen.