Ero mantelimassa ja MarsipaaniMantelimassa vs Marsipaani

Mantelimassa ja marsipaani ovat makeisia koristella leivonnaisten ja kakkuja. Sekä mantelimassa ja marsipaani sisältää samoja ainesosia. Kuitenkin niillä on monia eroja.

Sekä mantelimassa ja marsipaani sisältää manteli mutta marsipaani on enemmän sokeria.

Mantelimassa on seos hienoksi jauhettua manteleita, vettä ja sokeria. Se on keitetty kunnes se saa tasaisen johdonmukaisuus. Saat enemmän makua, manteliuute, oranssi vesi ja nousi vettä lisätään siihen.

Marsipaani voidaan kutsuttiin mantelimassa mutta mantelimassa ei voida merkitä marsipaania. Valmistelu Marsipaani on lähes sama kuin Almond tahna.

Verrattuna mantelimassa, Marsipaani on enemmän taipuisa. Toisin kuin mantelimassa, marsipaani on helpompi roll. Marsipaani käytetään enemmän koristeluun ja laudaksi. Kuten Marsipaani on joustavampi, ne ovat usein käytetään tekemään pieniä lukuja, kuten norsuja ja kukkia.

Yksi suurimmista eroista, jotka voidaan nähdä välillä mantelimassa ja marsipaani on määrä mantelit käytetty. Mantelimassa sisältää enemmän manteleita verrattuna marsipaani. Vuonna mantelimassa, 50 prosenttia on manteli ja 50 prosenttia on sokeria. Vuonna marsipaani, seitsemänkymmentä prosenttia on sokeria ja 30 prosenttia on mantelit.

Verrattaessa maku, mantelimassa on rikas maku. Tämä johtuu läsnäolo enemmän manteleita.

Mantelimassa käytetään pääasiassa täyttämällä kakkuja ja piirakoita. Toisaalta marsipaani käytetään enemmän koristeluun kakkuja. Nämä ovat myös syödään karkkia.Yhteenveto

1. Mantelimassa on seos, jossa hienoksi jauhettua manteleita, vettä ja sokeria. Se on keitetty kunnes se saa tasaisen johdonmukaisuus. Saat enemmän makua, manteliuute, oranssi vesi ja nousi vettä lisätään siihen.

2. Marsipaani voidaan kutsua kuin mantelimassa ja sen valmistelu on lähes sama kuin tahna.

3. Verrattuna mantelimassa, Marsipaani on enemmän taipuisa.

4. Toisin kuin mantelimassa, marsipaani on helpompi roll.

5. Marsipaani käytetään enemmän koristeluun ja laudaksi. Ne ovat myös joustavampia.

6. mantelimassa, 50 prosenttia on manteli ja 50 prosenttia on sokeria. Vuonna marsipaani, seitsemänkymmentä prosenttia on sokeria ja 30 prosenttia on mantelit.