Ero Port ja SherryPort vs Sherry

Ero portti ja sherry on paljon tekemistä niiden alkuperää. Yksinkertaisesti sanottuna, voidaan sanoa, että niiden alkuperä luoda kaikkia eroja. Eteläinen Espanjan alueilla tuotetun sherry, kun portti otettiin käyttöön Portugalista.

Muut maat nyt tehdä portviiniä, mutta viinin ystäville harkita todellinen portti on tehtävä Portugali. Muuten se on vain runsas, väkevä viini. Port voidaan tuottaa peräti kahdeksankymmentä tyyppisiä viinirypäleitä, mutta loppujen lopuksi on vain viisi, jotka ovat todella pidetään sydän satamaan.

Sherry on vain pidettävä sherry jos se tulee alueellisesti valituille alueille Espanjan, vaikka on Kaliforniassa sherry. On vain kolme lajikkeiden hyväksytty viinirypäleitä perinteisen tekemiseen sherry.

Prosessin aikana käyminen, portviinin ei saa valmiiksi siirtyminen alkoholiksi. Tämän vuoksi on makeampi makuista viiniä, koska on olemassa joitakin sokereita, jotka ole siirtynyt. Sherry otetaan kaikki läpi käymisen.

Sherry on hyvin ainutlaatuinen prosessi, jolla se on vuotiaita. Tunnetaan Solera järjestelmä, joka on hyvin monimutkainen ja herkkä layering järjestelmä, joka poimii viiniä vanhimman kerroksista, luo hyvin ainutlaatuinen ja vahva, mutta ihana tuoksu ja maku.

Vaikka jokainen on väkevä viini, on erilainen maku, joka on varsin havaittavissa. Port yleensä makeampi, ja itse asiassa voidaan sekoittaa olla makea, melkein siirappi kaltainen viiniä. Sherry on rohkeampi, ja doesnt 't säilyttävät saman katkera että portti juovat suosivat.

Useimmat portviinit myydään ympäri maailmaa ei-vuosikerta viinejä. Tämä ei tarkoita, että ne puuttuvat maku, tai eivät ole olleet kautta kurinalainen prosessi. Vintage satamat ovat omistautuneet vain niille erityisesti satovuosina jotka ovat tuottaneet jonkinlainen uskomattoman poikkeuksellinen sadon. Tämä säästää eheys vuosikerta portviini.

Yhteenveto:

1. Sherry tulee eteläisen Espanjan alueilla.2. Port vain tulee Portugalista.

3. Port on valmistettu jostain kahdeksankymmentä rypälelajikkeista.

4. Sherry on valmistettu vain kolmen lajikkeen.

5. Port käyminen keskeytetään säilyttämiseksi sokereita ja makeutta.

6. Sherry jatkaa käymisen loppuun asti.

7. ikääntyminen Sherry on hyvin erityinen ja monimutkainen.

8. Port on makeampi viini.