Ero McDonalds ja Burger KingMcDonalds vs Burger King

McDonalds ja Burger King ovat kuuluisia, pikaruokaravintoloista. Molemmat ravintolat ovat toimineet alalla yli 50 vuotta.

Verrattaessa kahta, McDonalds on tunnetumpi kuin Burger King, ja entinen on laajempi läsnäolo kuin Burger King.

Kun verrataan kahden hampurilaiset, voidaan nähdä, että McDonalds 'hampurilaiset ovat kevyempiä kuin Burger King' s. Se voidaan myös nähdä, että McDonalds 'hampurilaiset painaa 100 g. Katsoo Burger King' s painaa noin 120 gm. Rasvapitoisuus, Burger King 's on enemmän sisältöä kuin McDonalds. McDonalds' hampurilaiset sisältävät noin 9 gm. rasvaa taas Burger King 's sisältävät noin 12 gm. rasvaa.

On myös monia eroja, jotka voidaan nähdä palveluksessa kaksi ravintolaa. 'Ruoka on aina kuuma,' on iskulause liittyvät palveluun politiikkaa McDonalds. Kun menee McDonalds ravintola, saat laadukasta palvelua. Ne keskittyvät enemmän palvelun laatua kuin nopeus, jolla ruokia. Työntekijä vain kestää vain yksi tilaus kerrallaan, ja astia on valmis. Se on vasta ensimmäinen asiakas tarjoillaan että työntekijä käsittelee seuraavan asiakkaan. Burger King tiedetään tarjota asiakkaalle paljon valintoja ja myös tarjoamaan nopeampaa palvelua. Verrattaessa McDonalds 'palvelu palveluun Burger King, Burger King' s on nopeampi.Voidaan myös nähdä tiettyjä eroja organisaatiorakenteeseen. Vuonna McDonalds, järjestys on ottanut työntekijän, ja sama työntekijä palvelee lautasen. Kuitenkin Burger King, tilaus tehdään yhdessä paikassa, ja ruoka tarjoillaan toisessa paikassa.

Ruokaa McDonalds tehdään massatuotannossa. Esimerkiksi hampurilaiset että ostat McDonaldsin on jo tehty eikä tehdä kun tilaat sen. Burger King, täytettä lisätään vain saatuaan tilauksen.

Yhteenveto:

1. McDonalds on kuuluisampi kuin Burger King, ja entinen on laajempi läsnäolo kuin Burger King.
2. Kun menee McDonaldsin ravintola, saat laadukasta palvelua. Ne keskittyvät enemmän palvelun laatua kuin nopeus, jolla ruokia.
3. Verrattaessa McDonalds 'palvelua Burger King' s, palvelu Burger King on nopeampi.
4. Burger King tiedetään tarjota asiakkaalle paljon valintoja ja myös tarjoamaan nopeampaa palvelua.