Ero Makkara ja Hot DogMakkara vs Hot Dog

Makkaraa ja makkarat käytetään usein vastineeksi toisiaan. Molemmat elintarvikkeet sijoitetaan usein rinnakkain vähittäiskauppiaan kaupoissa ja on yhtäläisyyksiä ulkonäkö, pakkaus, ja palvelee joka on usein vaikea erottaa ero näiden kahden välillä.

Hot dog, esimerkiksi, on kirjoitettu oikein erillisinä ja kaksi sanaa. 'Hot dog' on amerikkalainen termi 'German makkaraa,' usein johtuvan Saksan frankfurter ja nakki. Termiä voidaan käyttää ruokatuotteen itse tai välipala, joka sisältää tuote on viipaloitu pulla maustettu eri valintoja mausteita ja lisättyä ainesosaa.

Historia hot dog elintarvikkeiden keitos usein kiistetty, koska monet ihmiset pitää väitteitä keksimisestä mainitun ruokaa. 'Hot dog' on käytetty nimi vuodesta 1884.

Toisaalta, 'makkara' on yleisnimitys tahansa ruoka, joka koostuu maa lihaa, rasvaa, erilaisia ​​mausteita ja yrttejä, joita tungetaan kotelon. Säilöntäaineita voidaan myös lisätä. Itse asiassa sanan alkuperä 'makkara' on etymologisesti liittyy suolaa, eräänlainen perinteisen säilöntäainetta.

Amerikkalainen hot dog kuuluu tähän yleisnimitys sekä Saksan nakit, nakit ja muut erottuva tyyppi makkaroita ympäri maailmaa. Lähes jokainen maa tai jokaisessa kaupungissa (jos makkara pidetään peruselintarvike) on oma vaihtelua tai resepti makkaraa, joka on ainutlaatuinen toisistaan.

Makkarat myös jakaa samankaltaisuutta ainesosien ja valmistelua. Molemmat käyttävät synteettisiä ja luonnollisia kuoria pitää lihan yhdessä. On selvä ero makkaraa ja hot dog pitoisuutena ja erilaisia ​​ainesosia, mutta sama on myös ero yhdenlaista makkara toisesta. Koska ruoka, makkara ja makkarasta samaa monipuolisuutta ainesosia ja makua, joka on tuloksena erilaisia ​​yrttejä ja mausteita käytetään.Verrattuna hot dog, makkarat on pitkä historia. Makkara päätöksenteossa on ollut käytäntö antiikin maailmassa muotona tehokas lihakauppa lihaa. Se kirjataan Homer 's' Odyssey ', joka oli kirjoitettu 850 eKr ja mainitut muut muinaiset töihin. Sittemmin makkarat ja makkara päätöksenteossa on ollut katkottua keittiöissä ympäri maailmaa.

Toinen tärkeä ero makkaraa ja makkaraa on tekstuuri. Makkaraa usein tasainen, homogeeninen seos, joka usein muistuttaa soseuttaa tahna. Makkarat sisältävät minimaalisia palasia lihaa, jotka ovat edelleen erotettavissa. Hot koirat ovat usein syödään vapaa foodsCsomething napostella aikana välipalaa, kun katsot jotain, tai muita vastaavia toimintaa. Se on usein yhdistetty mausteet kuten ketsuppi, sinappi, majoneesi, ja lisäksi täytettä kuten sipulia, suolakurkku nautiskellen, tomaattia, juustoa, chili, ja muita pieniä määriä ruokaa.

Makkarat puolestaan ​​ovat monipuolinen ainesosa, joka voi syödä joko vapaa välipala tai ainesosana pääruoka. Makkara kuuluu monia luokituksia ja voivat vaihdella myös maasta riippuen. Yksi selkeä luokittelu on, miten makkara valmistetaan. Se voidaan luokitella keitetty, keitetyt savustettu, tuore, tuore savustettu, kuiva, raaka, kovettunut tai irtotavarana.

Yhteenveto:

1. Makkara on kattava termi mihinkään lihajalosteiden rasvaa, mausteita ja säilöntäaineita, jotka on koteloitu eläimeen 's suolistossa tai kaupallinen kääreeseen. Monen tyyppisiä makkaroita ovat saatavilla useilla markkinoilla, yksi niistä on suosittu amerikkalainen kuuma koira.
2. hot dog ei ole alkuperäistä makkaraa vaan pelkästään amerikkalainen antamisen Saksan makkarat, nakit, ja nakit.
3. tekstuuri hot dog on sileä ja tahnamaista kun makkarat ovat enemmän yhdistetty sekoitus minimaalisia bittiä lihaa.