Ero Enchiladas ja Burritos Enchiladas vs Burritos

Enchiladas ja burritos ovat Meksikon elintarvikkeita. Ulkonäöltään, sekä enchiladas ja burritos
samannäköisiä, mutta ne ovat erilaisia ​​sisältöä, maku, ja maku.

Yksi tärkeimmistä eroista Enchiladas ja burritos on tyyppi tortilla käytetty. Kun maissia käytetään tekemään enchiladas, vehnäjauhoa käytetään tekemään burritos.

Maissi on täynnä naudanlihaa, juustoa, kanaa ja muita asioita, jotka menevät tekemistä enchiladas. Tässä meksikolaista ruokaa, kastike käytetään myös. Yleensä punainen kastike käytetään naudanlihaa, kerma tai vihreä kastike juustoa tai kanaa. Maissi on joko rullattu tai pinotaan ja sitten paistetaan. Liha, perunaa, kanaa, papuja, juustoa, äyriäiset, ja vihanneksia käytetään yleensä täyttämiseen enchiladas.

Vuonna BURRITOS, vehnäjauho yleensä taitettu tai kääritty täyte. Tortilla on yleensä höyrytetty tai kevyesti grillattua jotta se luodaan pehmennyt ja on taipuisa. Täytteet voi olla erilainen eri alueilla. Meksikon tyyli, refried pavut, liha, tai Meksikon riisiä käytetään täyttöä. Mutta Yhdysvalloissa, Meksikon riisi, salaatti, pavut, liha, salsa, smetanaa, avokado, ja juusto ovat ainekset käytetään täyteaineita.

Verrattaessa koko, burritos ovat huomattavasti suurempia kuin enchiladas. Jotkut burritos ovat hyvin pieniä noin 2. 5 tuumaa halkaisijaltaan, ja toiset ovat valtavat kanssa 4-5 tuumaa halkaisijaltaan. Päinvastoin, enchiladas ovat ohuempia, noin 1. 5 tuumaa halkaisijaltaan.Jossa enchiladas, ne kerrostunut täytettä täytön jälkeen ja liotetaan kastike. Kanssa burritos, täyteaineet ovat täynnä ja sitten taitettu.

Toisin enchiladas, burritos syödään ilman astiat. Toisaalta, haarukat ja veitset tarvitaan syömiseen enchiladas.

Yhteenveto:

1. Kun maissia käytetään tekemään enchiladas, vehnäjauhoa käytetään tekemään burritos.
2. maissi on täynnä naudanlihaa, juustoa, kanaa, ja muita asioita, jotka menee tekemistä enchiladas.
3. enchiladas, kastiketta käytetään. Yleensä punainen kastike käytetään naudanlihaa, kerma tai vihreä kastike juustoa tai kanaa. Kastike ei käytetä burritos.
4. Verrattaessa koko, burritos ovat huomattavasti suurempia kuin enchiladas.
5. Enchiladas ovat kerroksittain täytettä täytön ja liotetaan kastike. Kanssa burritos, täytteet täytetään ja sitten taitettuna.