Ero Gin ja Sloe ginGin vs Sloe gin

Gin on henki ja Sloe gin on likööri. He saattavat olla sana 'gin' yhteistä, mutta niiden maku, valmistus-, raaka-aineita käytetään, ja käyttö ovat kaikki erilaisia.

Gin
Gin on pohjimmiltaan henki; se on läpinäkyvä kuin vesi ilman väriä. Tärkein ainesosa gin on katajanmarjan. Nimi Gin uskotaan eri alkuperää. Erään uskomus, se on lyhenne sanasta 'Geneve', joka on johdettu ranskan sanasta 'genievre' tarkoittaa 'kataja.' Toinen alkuperä on myös johdettu sanasta, joka tarkoittaa kataja; Alankomaiden sana 'jeneverin.' Tämä osoittaa, että perusraaka-aine Gin, kataja, innoitti nimi Gin ja pysynyt niin. Juniper on eri maku, hajuvesi, ja lääkinnällisiä ominaisuuksia. 11-luvulla sen uskottiin käyttää maku tislattua alkoholia, josta käyttö alkoi.

On olemassa monia erilaisia ​​Gin. Neljä eri luokkiin kirjataan Euroopan unionissa, ja kaksi niistä Yhdysvalloissa. Yhdysvallat tunnustavat yhdiste Gin ja tislattu gin taas muut kaksi luokkaa Euroopassa ovat:

Väkevät alkoholijuomat, jotka ovat Katajanmarjoilla maustetun aikaisintaan gin jotka ovat iältään tynnyreissä puun joskus. Alkoholipitoisuuden on alhainen ja se säilyttää viljaa maku. Esimerkiksi Hollannissa Gin ja Geneve Gin
Tislattua GinCEthyl alkoholin olevan maataloudesta peräisin kun tislattu kataja ja muiden kasvien jossa hallitseva maku on katajan kutsutaan tislattu gin.
London GinCIt ehkä ole lisättyä makeutusainetta yli 0,1 g. sokeria. Sillä ei ole väriainetta tai muita aineosia, paitsi vesi. Se on giniä jonka metanolipitoisuus lisätään etyylialkoholia uudelleen tislaus prosessi. Sitä pidetään 'kuivia'.
GinCIt kutsutaan myös yhdiste Gin, ja makuja lisätään ilman prosessin uudelleen tislaus.Muut kuin nämä luokitukset, jotkut Gin luokitellaan sen perusteella, mikä niiden alkuperä, esimerkiksi: Plymouth Gin, Slovenska Borovička jne

Sloe gin
Sloe gin ei ole henki vaan likööri. Se on valmistettu Sloe marjoja, jotka ovat peräisin perheen luumut. Sloe marjoja saadaan oratuomi Bush. Se on vähemmän alkoholi- ja makeampi kuin gini. Alkoholipitoisuuden on 15-30 tilavuusprosenttia. Väri Sloe gin on kirkkaan punainen toisin gin joka on läpinäkyvä. Sloe gin valmistetaan lisäämällä tai infusoimalla gin kanssa oratuomen marjoja. Sokeri lisätään niin, että mehut sloe voidaan uuttaa Sloe marja- ja joskus manteli käytetään myös aromaattisia. Varsinkin kypsiä Sloe marjoja käytetään tekemään Sloe gin.

Yhteenveto:

1. Gin on henki; Sloe gin on likööri.
2. Gin on avointa; Sloe gin on kirkkaan punainen väri.
3. tärkein ainesosa Gin on kataja, josta se on saanut nimensä; tärkein ainesosa Sloe gin on oratuomenmarja marja, josta se on saanut nimensä.
4. Gin on enemmän alkoholipitoisuus yli Sloe gin.
5. Gin on vähemmän makea kuin Sloe gin.