Ero Liha Lämpömittari ja Candy LämpömittariLiha Lämpömittari vs Candy Lämpömittari

Tietyt elin laitteita mitata jotain ovat ensiarvoisen tärkeitä terveydelle. Verenpaine laitteet ovat tärkeä arvioida verenpainetauti ja hypotensio ihmisten keskuudessa. Stetoskooppi on tärkeää arvioida epänormaali sydämen ja keuhkojen äänet. Lämpömittari on tärkeää arvioida yhden 's lämpötila.

Puhuminen lämpömittarit, on olemassa erilaisia ​​tyyppejä lämpömittarit kuten elin lämpömittari, huoneen lämpömittari, ilmapuntari, ja niin edelleen ja niin edelleen. Myös liha lämpömittari ja karkkia lämpömittari. Mikä voisi olla eroja?

Lihan lämpömittari, kuten nimikin kertoo, käytetään lihatuotteita kuten paistit, pihvejä, siipikarja, lammas, vasikanliha, sianliha, savustettua kinkkua, ja niin edelleen ja niin edelleen. Liha lämpömittarit varmistaa asteen kuinka asiakas haluaa lihaa tai mitä te kutsutte 'doneness' jos se 's kypsäksi jne. Liha lämpömittarit ovat myös hyödyllisiä varmistaa, että liha on kypsynyt hyvin sisälle ja ulos, koska liha sisältää mikro-organismeja, jotka voidaan lopettaa vain lämpöä.

Karkkia lämpömittari, joka tunnetaan myös sokeri lämpömittari, käytetään yleensä leivonnaiset ja jälkiruoka kaupoissa mitata asteen lämpötilan, jossa haluttu johdonmukaisuus sokeri on saatu. On olemassa erilaisia ​​sokeria vaiheissa, ja karkkia lämpömittari on erittäin hyödyllinen määritettäessä tällaisia ​​tietoja.

Liha lämpömittarit ovat yleensä valmistettu metallista tai kaksimetallilämpömittarilla liuska, joka voidaan upottaa lihan. Tämä pala metallia on terävä pää, joka on välttämätön tunkeutua läpi paksun lihapalan. On myös näyttöä, joka voi kertoa lämpötilaa ja siihen liittyvä aste, esimerkiksi keskisuurten harvinainen. Huipputeknisiä lihan lämpömittarit ovat jo sähköisessä hälyttimellä, joka voidaan asettaa, jotta tiedetään, onko haluttu lämpötila on saavutettu.Candy lämpömittarit, toisaalta, koostuvat lasista, ja jotkut ovat jopa metallia lukijan päällä. Jotkut ovat jo digitaalisia joka automaattisesti kertoo nykyinen lämpötila sokeria.

Molemmat lämpömittarit ovat arvokkaita ruoanlaitossa ja ruokailu aloilla kuin tämä ohjaa kokki, kokki, ja leipuri määritettäessä niiden haluttu lämpötila on jo saavutettu.

Yhteenveto:

1. Lihaa lämpömittareita käytetään lihatuotteissa taas Candy lämpömittarit käytetään ruoanlaitossa sokeria.